Antonia, versuri îngrijorătoare pentru fani: “Iubitule, nu mă abandona”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
13/12/2018, 14:46
Antonia, versuri îngrijorătoare pentru fani: “Iubitule, nu mă abandona” GALERIE FOTO
Antonia, versuri îngrijorătoare pentru fani: “Iubitule, nu mă abandona”

Antonia a stârnit discuții după ce a așternut pe o rețea de socializare două versuri din cel mai nou single pe care l-a lansat toamna aceasta. Toate astea pentru că frumoasa artistă le-a ales pe acelea care au o încărcătură emoțională foarte puternică, iar unii dintre ei s-au gândit că ar avea probleme în relația cu Alex Velea. Postarea ei a fost însoțită de o poză, care a strâns mii de like-uri.

În vârstă de 29 de ani, Antonia are o familie frumoasă alături de Alex Velea. Ei sunt de mai bine de patru ani împreună și au doi băieți superbi: Dominic și Akim. Partenerul de viață al artistei are o relație foarte apropiată cu fiica ei din prima căsătorie. Maya locuiește în Italia împreună cu bunicii tatălui ei.

Antonia, versuri îngrijorătoare pentru fani

Versurile cu care și-a îngrijorat susținătorii Antonia sunt din cel mai nou single al ei, “Matame”, respectiv: “Now I feel I’m half alive, babe, don’t let me go #Matame”, care se traduc: “Simt că trăiesc doar pe jumătate. Iubitule, nu mă abandona #Omoară-mă”. Mesajul vedetei a fost însoțită de o poză sexy făcută în timpul filmărilor pentru videoclipul melodiei.

Până să citească toată postarea, unii dintre internauți au crezut că este un mesaj subliminal pentru Alex Velea. Dar hastag-ul și poza i-a lămurit: totul ține de promovarea noii sale piese, “Matame”, care este o colaborare cu Erik Frank. “Ți-am zis că te las vreodată?”, “Mă omori cu acea priviri”, “Cea mai frumoasă ești” sunt trei dintre comentariile lăsate de susținătorii ei.

Alex Velea împreună cu fiii săi și Antonia

Antonia are o relație de iubire cu Alex Velea de mai bine de 4 ani

Antonia, pe numele său din buletin Antonia Clara Iacobescu, s-a născut pe 12 aprilie 1989 în București. Ea este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Ea a fost căsătorită în perioada dintre 2011-2013 cu Vincenzo Castellano, căruia i-a dăruit o fetiță. Ea se numește Maya Rosaria Castellano și s-a născut pe 28 august 2010.

În prezent, Antonia formează un cuplu cu Alex Velea. Ei au doi băieți împreună: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×