Antonia, locul 8 în topul „Celor mai frumoase 100 Femei din Lume”

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Poze haioase
25/10/2018, 11:02
Antonia, locul 8 în topul „Celor mai frumoase 100 Femei din Lume” GALERIE FOTO
Antonia, în toupl "Celor mai frumoase 100 femei din Lume"

Antonia a uimit pe toată lumea încă de la primele apariție în showbiz-ul românesc, se pare că acum și ochii celor care apreciază frumusețiel lumii au decis că aceasta merită locul 8. Cum era de așteptat, frumoasa brunetă a fost votată intensiv, astfel că a ajuns să obțină locul 8.

Gurile rele spun că solista ar fi meritat un loc ceva mai sus în clasament, însă poate anii ce vor veni o vor clasa în topul 3 al „Celor Mai Frumoase 100 de Femei din Lume”, așa cum speră toți fanii acesteia.

Antonia, locul 8 în topul „Celor Mai Frumoase 100 de Femei din Lume”!

Antonia, mamă a trei copii, cântăreața, model, acum și în topul „Celor Mai Frumoase 100 de Femei din Lume”. Solista a reușit să se claseze pe locul 8 anul acesta. Mulți dintre fanii acesteia s-au plâns de faptul că merita să fie cel puțin în top 3.

Antonia se menține în topul celor mai frumoase 100 femei din lume
Antonia se menține în topul celor mai frumoase 100 femei din lume

„Nee.. trebuia să fii tu pe locul 1! Nu chinezoaica aia?.. ce gusturi.. eu o puneam pe ultimul loc.”, „Felicitări ție! Ești superbă și meriți chiar mai mult! Mi-aș dori să arăt ca tine!”, au fost doar câteva din sutele de mesaje primite.

Antonia, rutină de frumusețe

Nu de puține ori bruneta a fost întrebată care sunt secretele și care este rutina sa de frumusețe. Aceasta a dezvăluit cu ani în urmă care sunt mai degrabă obiceiurile pe care le are pentru îngrijire, dar și preferințele în alegerea manichiurii, alimentelor, și multe altele. „Rutina mea de furmusețe…se compune din câțiva pași simpli. Îmi demachiez fața cu o loțiune micelară, apoi folosesc apă termală și cremă hidratantă. Pentru corp, folosesc un unt de corp sau o loțiune parfumată.

Mă mențin în formă făcând antrenamente la sală cu un antrenor personal, dar mă ajută și Alex. Trucul infailibil de machiaj pentru o petrecere este rujul roșu. Sau un ruj într-o nuanță dark. Manichiura favorită: Unghii scurte, colorate în tot soiul de nuanțe, în funcție de starea mea de spirit sau de ce ținută aleg să port. Alimentele care mă menținîn formă sunt: multe fructe, beau fresh-uri și smoothie-uri, mănânc piept de pui kla grătar cu orez sau salate. Și bineînțeles, beau multă, multă apă”, a declarat Antonia, una din ele mai frumoase femei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×