Cum a trăit Adrian Alexandrov perioada în care Elena Udrea era la închisoare în Costa Rica: „Nu mai vreau să ajung acolo”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri mondene
19/12/2019, 16:32
Cum a trăit Adrian Alexandrov perioada în care Elena Udrea era la închisoare în Costa Rica: „Nu mai vreau să ajung acolo”
Adrian Alexandru a vorbit despre perioada petrecută de Elena Udrea în închisoare la Costa Rica *foto: facebook Adrian Alexandrov

Fostul ministru Elena Udrea se află alături de soțul său, Adrian Alexandrov, și de micuța Eva Maria în platou la Kanal D la emisiunea lui Teo Trandafir. Aceștia au vorbit despre noua lor viață de cuplu, despre cum este să ai un copil mic dar și despre perioada petrecută la Costa Rica, atunci când Udrea era fugară și când fostul ministru a stat după gratii chiar în statul latino-american.

Adrian Alexandrov, despre perioada petrecută alături de Elena Udrea la Costa Rica

Întrebat de realizatoarea tv despre acel episod, Adrian Alexandrov a răspuns spășit: „Pentru mine episodul Costa Rica a fost unul foarte urât. Nu mai vreau să ajung acolo, nu mai vreau să merg vreodată pe acolo. Nu mai vreau să discut despre acel moment din Costa Rica”, a zis partenerul de viață al Elenei Udrea.

De partea cealaltă, fostul ministru al Turismului a vorbit despre noua ei viață de mamăCred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat”, a declarat Elena Udrea, la Teo Show.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au întors din Costa Rica după desființarea completurilor nespecializate de judecători

Elena Udrea avea de executat o pedeapsă pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute”. Înainte de pronunțarea sentinței, Udrea a fugit în Costa Rica. Ea a revenit în țară după ce instanța supremă a suspendat executarea pedepsei în cazul ei.

Udrea a fost condamnată în iunie 2018 la 6 ani de închisoare, dar a scăpat de această condamnare după completurile nespecializare de judecători au fost desființate.

Cu toate acestea, chiar dacă dosarul Gala Bute a fost reluat de la zero, Udrea mai este judecată pe fond în dosarul Hidroelectrica, în care aceasta are calitatea de învinuit, fiind acuzată, printre altele, de trafic de influență și spălare de bani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×