Elena Udrea și familia, apariție de senzație la Teo Show! A venit îmbrăcată la fel ca micuța ei, Eva – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 16:05
Elena Udrea și familia, apariție de senzație la Teo Show! A venit îmbrăcată la fel ca micuța ei, Eva – Foto GALERIE FOTO
Elena Udrea și familia, apariție la Teo Show. Sursa foto: captură Kanal D

Elena Udrea a apărut la Teo Show alături de familia ei. Fostul ministru al Turismului, care se află de ceva vreme în România după ce s-a autoexilat în Costa Rica, a apărut îmbrăcată la fel cu micuța ei, Eva, într-o rochie roșie (Vezi imaginile în Galeria FOTO).

Elena Udrea: „Plâng săptămânal”

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat”, a declarat Elena Udrea la Teo Show, la Kanal D.

„Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, a mai spus blondina.

Adrian Alexandrov este polițistul bun al familiei

Fostul ministru a spus că încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru Eva, că e mereu conectată cu ea. A mai declarat că este o mamă dedicată și că nu vrea să fie restrictivă, dar e foarte panicată și e mereu cu ochii pe ea.

Fosta consilieră a lui Traian Băsescu a spus că visa la primul Crăciun cu Eva, că nu credea că putea petrece sărbătorile acasă, împreună cu partenerul ei și micuța Eva.

„Eu credeam că pot fi polițistul rău și Elena cel bun, dar lucrurile s-au mai schimbat după ce s-a născut fetița. Sunt destul de permisiv ca tată. Când va crește, cred că se vor schimba lucrurile. Îi voi ține interviuri cu eligibilul atunci când cineva va dori să scoată fata în oraș”, a declarat Adrian Alexandrov.

„Cred că o voi lăsa pe Eva să meargă pe drumul ei”, a declarat Udrea la Kanal D.

Tatăl micuței a spus că va face tot posibilul să fie precum un prieten pentru fetița ei.

„Dumnezeu a vrut ca noi să fim împreună. Poate că eu am fost cel care trebuia să fie lângă Elena în momentele grele prin care a trecut”, a spus Alexandrov.

„Nu avea o părere tocmai bună despre mine ca politician”, a spus Udrea. „Elena nu era politicianul meu preferat. După ce am ajuns să avem o relație i-am făcut această mărturisire. Am avut multe discuții pe teme politice și m-a informat mult mai bine decât știam eu despre politică”, a declarat Alexandrov.

„Pentru 2020 îmi doresc liniște, să fim împreună și planuri de dezvoltare a familiei”, a spus Elena Udrea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×