Elena Udrea, mesaj bizar în ziua turul doi al alegerilor: ”Azi e cea mai romantică zi”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 12:38
Elena Udrea, mesaj bizar în ziua turul doi al alegerilor: ”Azi e cea mai romantică zi”
Elena Udrea vorbește despre astre și romantism în ziua alegerilor prezidențiale. Sursa foto: digi24.ro

Astăzi este o zi foarte importantă pentru români pentru se votează președintele României. Însă pentru Elena Udrea pare că nu are importanță acest lucru. Fostul ministru al Turismului a scris un mesaj halucinant pe o pagină de socializare.

Elena Udrea, mesaj în ziua alegerilor prezidențiale

Elena Udrea a postat în urmă cu scurt timp un mesaj bizar pe contul său de Facebook. Fosta blondă de la Cotroceni nu a vorbit despre subiectul zilei, alegerile prezidențiale, care sunt în toi, ci despre cu totul alt subiect. Fostul ministru al Turismului se pare că ține cont de sfatul astrelor și a ținut să le facă o urare tuturor fanilor săi.

„Astrele spun că azi e cea mai romantică zi din anul acesta. Să aveți o duminică plină de iubire!?❤️”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. Fostul politician a lăsat și un link unde fanii săi pot citi despre conjuncția dintre Venus și Jupiter în semnul Săgetătorului care are loc astăzi, 24 noiembrie. Postarea fostei blonde de la Cotroceni a strâns numeroase comentarii, iar fanii i-au urat și ei o zi frumoasă, armonie sau pace în suflet. 

De ce este considerată 24 noeimbrie cea mai romantică zi

Astrologul Daniela Simulescu a explicat motivul pentru care ziua de duminică, 24 noiembrie, este considerată ce mai romantică zi din an. Se pare că conjunctura dintre Venus și Jupiter aduce noroc, iubire și numeroase oportunități.

„24 noiembrie este cea mai romantică zi a anului. Vom avea o conjuncție între Venus și Jupiter în semnul Săgetătorului. Acest aspect este unul dintre cele mai norocoase pentru că aduce împreună iubirea și oportunitățil”, spune astrologul, potrivit dcnews.ro. 

„Dacă ești nefericit în dragoste, conjuncția Venus-Jupiter poate fi folosită pentru a-ți pune intenții, dar și pentru a ierta cu ușurință. Este nevoie să arăți Universului că încă mai crezi că meriți să fii iubit și fericit”, a continuat Daniela Simulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×