Zi specială pentru Elena Udrea! Anunțul postat de ea în urmă cu puțin timp: ”Mulțumesc celor care știu secretul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/11/2019, 11:31
Zi specială pentru Elena Udrea! Anunțul postat de ea în urmă cu puțin timp: ”Mulțumesc celor care știu secretul”
Puțini știu că Elena Udrea poartă și numele Gabriela. Fostul politician a împărtășit secretul pe o rețea de socializare. Sursa foto: Fcebook.com

Elena Udrea s-a întors în România în luna iulie, iar astăzi a ținut să le împărtășească fanilor de pe o rețea de socializare un secret pe care îl cunoșteau foarte puțini până acum. Fostul ministru al Turismului le-a urat ”La mulți ani!” celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavril, cei doi Arhangheli care se sărbătoresc astăzi, 8 noiembrie. 

Ce secret le-a împărtășit Elena Udrea fanilor de pe Facebook

Credincioșii din lumea întreagă îi sărbătoresc astăzi, 8 noiembrie, pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Puțini oameni știu că Elena Udrea este una dintre cele 1,3 milioane de persoane care poartă numele unuia dintre acești sfinți. Mai exact, fostul ministru al Turismului are trecut în buletin și prenumele Gabriela. Fosta blondă de la Cotroceni a ținut să le mulțumească celor care îi știau ”secretul” și totodată le-a urat ”La mulți ani!” sărbătoriților zilei.

„La mulți ani, celor care purtați numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil! Să aveți o zi cu bucurie!? Mulțumesc celor care știu “secretul” și mi-au făcut urări frumoase astăzi!?”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. Postarea fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a strâns peste 300 de comentarii și 800 de apreciezi în mai puțin de o oră.

Elena Udrea a revenit în România pentru a-și crește ”acasă” copilul

Elena Udrea a rămas însărcinată cu gemeni, dar unul dintre bebeluși a murit pe când se afla încă în primele luni ale sarcinii. Blonda de la Cotroceni a născut în urmă cu un an o fetiță care poartă numele Eva Maria, copila fiind și motivul pentru care a ales să se întoarcă în România. Fetița a fost botezată toamna aceasta, pe 20 septembrie, la Mănăstirea Cașin.

„Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, a scris Udrea în momentul în care a revenit în țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×