A născut la 73 de ani. O indiancă a devenit mamă de gemene la o vârstă înaintată FOTO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/09/2019, 14:18
A născut la 73 de ani. O indiancă a devenit mamă de gemene la o vârstă înaintată FOTO GALERIE FOTO
O indiancă a născut gemene la vârsta de 73 de ani. Sursa foto: usdailyreport.com

Recordul Adrianei Iliescu a fost spulberat de o indiancă, care a născut gemene la vârsta de 73 de ani! Femeia a fost  supusă unui tratament de fertilizare in vitro. Erramatti Mangayamma a devenit în acest fel cea mai bătrână mamă din lume.

O indiancă a născut gemene la vârsta de 73 de ani

Erramatti Mangayamma a născut gemenele prin cezariană, iar copiii sunt sănătoși. „Intervenţia chirurgicală a mers bine, mama şi copiii fiind într-o stare bună de sănătate“, a declarat dr. Sanakayyala Umashankar, directorul clinicii Ahalya FIV.

Mangayamma şi soţul ei, în vârstă de 80 de ani E. Raja Rao sunt căsătoriţi încă din anul 1962, dar nu au putut să conceapă niciodată pe cale naturală. Ei l-au abordat pe Umashankar în 2018, iar după teste preliminare pozitive, medicul a fost de acord să încerce tehnica fertilizării in vitro. Dată fiind vârsta lui Mangayamma, medicii au decis ca ea să nască prin cezariană şi să o ţină sub supraveghere timp de 21 de zile.

O indiancă a născut gemene la vârsta de 73 de ani
O indiancă a născut gemene la vârsta de 73 de ani. Sursa foto: www.samaa.tv

Mama gemenelor are 73 de ani, iar tatăl lor are 80 de ani

„Nu-i vom permite mamei să alăpteze, iar copiii vor fi hrăniţi cu lapte provenit de la banca de lapte“, a mai spus Umashankar. Soţul femeii este foarte bucuros și chiar a început deja să facă planuri pentru fiicele sale, a adăugat medicul.

Mămica Mangayamma este și ea extrem de bucuroasă și nerăbdătoare să înceapă o nouă etapă a vieţii. „Este foarte încrezătoare acum. Mai încrezătoare decât a fost vreodată şi priveşte înainte la viaţa ei alături de aceşti copii“, a conchis Umashankar. Până acum, cea mai bătrână mamă din lume era considerată românca Adriana Iliescu, care a dat naştere unei fetiţe la vârsta de 66 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×