Galerie foto. O tânără de 20 de ani din India a câştigat concursul Miss World 2017!

George Heisu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2017, 17:06
Galerie foto. O tânără de 20 de ani din India a câştigat concursul Miss World 2017! GALERIE FOTO
O tânără de 20 de ani din India a fost declarată învingătoare la concursul Miss World 2017. Competiţia a avut loc pe insula chineză Hainan şi a adus pe aceeaşi scenă 118 dintre cele mai frumoase femei din lume. 
 
Manushi Chhillar, o studentă la medicină din India, a fost declarată cea mai frumoasă femeie din concurs. Ea a devenit astfel cea de-a şasea reprezentantă a ţării sale care câştigă competiţia, la 17 ani depărtare de ultima asemenea performanţă. Pe lângă trăsăturile sale, tânăra a impresionat prin răspunsurile pe care le-a dat.
 
Miss World 2017 a câştigat un cec de 100.000 de dolari
 
Întrebată care profesia merită cel mai mare salariu şi de ce, tânăra a răspuns: „Din moment ce sunt foarte apropiată de mama mea, cred că o mamă merită cel mai mare respect. Iar când vorbim de salariu, nu cred că este vorba doar despre bani. Eu cred că este vorba şi despre dragostea şi respectul arătate unei persoane”
 
Pe lângă titlul de Miss World, Manuschi Chhillar a primit şi un cec în valoare de 100.000 de dolari. Podiumul a fost completat de reprezentanta Mexicului şi de cea a Angliei. Concurenta din România nu a reuşit să se califice în semifinale. 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×