Cea mai vârstnică mamă din lume trăiește în Mexic și este gravidă cu al 8-lea copil!

Claudiu Ilie  
înPoze haioase
22/05/2018, 15:40
Cea mai vârstnică mamă din lume trăiește în Mexic și este gravidă cu al 8-lea copil!GALERIE FOTO
Cea mai batrana mama din lume

Cea mai vârstnică mamă din lume trăiește în Mexic și este pe cale să aducă pe lume cel de-al 8-lea copil! Maria de Luz, în vârstă de 70 de ani, le-a arătat reporterilor unei televiziuni locale ecografiile prin care confirmă că este gravidă și că va avea o fetiță. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Femeia nu a dezvăluit detalii în legătură cu scarcina, dacă a făcut tratamente sau proceduri pentru a rămâne gravidă. ”Mi-au spus că o să am o fetiță. Priviți, îi puteți vedea fața. Mă dureau picioarele, aveam stări de vomă și amețeam. Momentan mi-au făcut vreo 10 ecografii într-o clinică privată și în spitalul public. Doctorilor nu le-a venit să creadă” a mărturisit ea reporterilor, conform stirileprotv.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cea mai vârstnică mamă din lume nu a precizat dacă a recurs la tratamente de fertilizare

De la Luz va deveni astfel cea mai bătrână mamă din lume, mai mare cu patru ani decât actuala deținătoare a recordului, Maria del Carmen Bousada de Lara. Aceasta din urmă avea 66 de ani și 358 de zile când a dat naștere unor gemeni. A născut prematur, prin operație de cezariană.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×