Stelian Ogică a devenit bunic! Prima imagine cu nepoțelul său! Ce nume va purta fiul lui Ropotan

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/12/2018, 16:04
Stelian Ogică a devenit bunic! Prima imagine cu nepoțelul său! Ce nume va purta fiul lui Ropotan GALERIE FOTO
De când a venit acesta pe pământ, bunicul aproape că nu-și mai vede viața fără Ivan, căci așa îl va chema pe fiul lui Ropotan

Fericire mare în viața lui Stelian Ogică! Acesta a devenit bunic, iar acum au apărut și primele imagini cu nepoțelul său. După ce Raluca Ogică a devenit mămică pentru prima oară, Stelian Ogică a atins apogeul fericirii. Și, de când a venit acesta pe pământ, bunicul aproape că nu-și mai vede viața fără Ivan, căci așa îl va chema pe fiul lui Ropotan.

”Am o stare excesivă de bucurie şi emoţională. Sper să pot să leg câteva cuvinte. Nu prea am dormit deloc. Nici când s-a născut fii-mea nu am fost aşa bucuros. Va fi sprijinul vieţii mele. Raluca se simte foarte bine. A avut o naştere naturală. A născut la termen. Aseară am sunat-o, ştiam că s-a dus la spital. A început meciul, a dat gol Craiova şi a egalat Adi, cu un gol superb”, a spus Ogică.

Prima imagine cu nepoțelul lui Stelian Ogică! Micuțul lui Ropotan va purta numele de Ivan(Nicolai)

Mai mult, dat fiind faptul că micuțul s-a născut de sfântul Nicolae, acesta a dezvăluit că se tot străduia să îi spună Nicolai. ”Am sunat-o pe Raluca i-am spus. Când s-a terminat meciul, am sunat-o şi ea deja născuse. Mă chinui să îi zic Nicolai. S-a născut de sfântul Nicolae. Raluca era foarte bine, era foarte veselă. L-am aşteptat pe Adi, am mers împreună la salon.

Stelian Ogică a devenit bunic! Prima imagine cu nepoțelul său! Ce nume va purta fiul lui Ropotan
Prima fotografie a lui Ogică, alături de nepoțelul său

Am văzut copilul. Am vorbit şi cu ea. A fost dusă în rezervă. N-au dormit nici eu. Şi-au dorit foarte mult copiii ăştia. Sunt un cuplu foarte reuşit, liniştit, au ce le trebuie. Aveam nevoie şi un copil. N-or să se oprească aici, din câte informaţii am eu îşi doresc copii”, a mai spus Ogică.

Cât despre clipa în care Stelian Ogică a fost anunțat că vine pe lume nepotul lui, acesta a și împărtățit bucuria cu toți admiratorii pe rețelele de socializare. De asemenea, acesta a făcut și o paralelă între activitatea lui Ropotan din acea seară, legându-l cu un semn ce-i va indica destinul celui mic. ”Oficial sunt bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb Universității Craiova, se năștea Ropotan Ivan (Nicolai). Un semn că va fi un mare fotbalist”, a scris Ogică pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×