Stelian Ogică, la un pas de tragedie! „Spaima Loteriei” a fost implicat într-un accident grav!

Oana Andreescu   
în Stiri mondene
10/05/2018, 16:02
Stelian Ogică, la un pas de tragedie! „Spaima Loteriei” a fost implicat într-un accident grav! GALERIE FOTO

Stelian Ogică a fost la un pas de tragedie după ce ATV-ul pe care îl conducea s-a răsturnat. Vehiculul s-a făcut praf într-o râpă.  Stelian este un împătimit al adrenalinei și face zilnic plimbări cu ATV-ul. Ultima tură însă, era să-i fie fatală.

„Mie îmi plac mult motoarele şi orice motor care intră pe mâna mea nu are viaţă uşoară. Ieri am ieşit pe ploaie, undeva în marginea satului, am alunecat, am sărit să nu mă lovesc, am căzut într-o râpă, m-am rostogolit de 4-5 ori. Nu este filmare pe incident că ar fi făcut înconjurul lumii cum a trecut peste mine. M-am ales cu câteva vânătăi, nu prea pot să strâng mâinile, dar se refac. Nu îmi lipseşte nimic, nu s-a rupt nimic. Eu nu am fost norocos la loto, ci în viaţă. Sunt agitat, nici nu şiu cum voi încheia viaţa asta. Sunt mai rebel, mă comport ca la 20 de ani. În rest sunt un om calculat”, a declarat Stelian Ogică la Antena Stars.

 

Stelian Ogică, tragedie evitată la mustață!

 

Momentele dificile prin care a trecut nu par să îi fi afectat starea spirituală celui supranumit „Spaima Loteriei”. Stelian Ogică se simte ca la douăzeci de ani și spune despre el că va rămâne un rebel până la sfârșitul vieții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×