Raluca Ogică vorbeşte despre relaţia cu Adrian Ropotan!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/02/2015, 08:47
Raluca Ogică vorbeşte despre relaţia cu Adrian Ropotan!

Raluca Ogică şi Adrian Ropotan se iubesc deja de patru ani şi, chiar după atât de mult timp, par să fie mai îndrăgostiţi ca niciodată unul de celălalt. Iar pasiunea lor pare să crească odată cu trecerea timpului, la fel cum creşte valoarea unui vin învechit aşa cum trebuie.

”Nu am plănuit nimic, am discutat doar despre asta. E şi normal să discutăm despre aşa ceva”, a spus Raluca Ogică când a fost întrebată despre căsătorie, în primul interviu pe care l-a acordat referitor la relaţia ei. Mai mult decât atât, frumoasa fiică a ”Spaimei Loteriei” a dezvăluit pentru Star News care este secretul unei relaţii perfecte.

Comunicăm foarte bine, comunicarea cred că este un punct forte într-o relaţie. Nu ne expunem foarte mult, ceea ce cred că este foarte important şi, ne iubim!”, mai spune Raluca, fiica lui Ogică recunoscând totodată că, uneori, îi este dor de platourile de filmare şi de televiziune.

Mai mult, frumoasa fostă asistentă Tv recunoaşte că fotbalistul care îi este alături de patru ani este un bărbat gelos, dar spune ea, nu o deranjează acest lucru. ”Este gelos, dar mi se pare normal să fii puţin gelos atunci când iubeşti”, explică Raluca.

În altă ordine de idei, Raluca a povestit care sunt avantrajele categorice ale faptului că este iubita unui fotbalist celebru: călătorii nenumărate. ”Rusia îmi place foarte mult pentru că am şi locuit acolo”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×