Raluca Ogică este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume un băieţel

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 20:23
Raluca Ogică este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume un băieţel GALERIE FOTO

Raluca Ogică este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume un băieţel. Raluca Ogică şi Adrian Ropotan vor deveni în curând părinţii unui băieţel. Aceştia organizează o petrecere pentru evenimentul care îi va face cei mai fericiţi. Raluca şi soţul acesteia au ţinut ascunsă vestea cea mare.

De curând s-a aflat că bruneta este însărcinată. Cuplul este nerăbdător pentru marele eveniment, aşa că au decis să marcheze această fericire cu o petrecere.  Rlauca Ogică şi Adrian Ropotan au împărtăşit vestea frumoasă doar cu familia şi cu unii prieteni apropiaţi.

Citeşte şi: Johnny Depp este nevoit să-şi vândă proprietăţile pentru a scăpa de datorii!

Citeşte şi: Tolea şi-a uitat băiatul! ”În 12 ani şi-a văzut fiul de 4 ori”

Raluca Ogică este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume un băieţel

Bruneta este însărcinată cu un băieţel. Aceasta va deveni mamă la începutul anului viitor. Evenimentul va fi marcat printr-o petrecere, unde vor participa doar familia şi unii prieteni apropiaţi. Raluca Ogică duce o viaţă minunată în Dubai, alături de tatăl copilului său, Adrian Ropotan. Cei doi au oficializat relaţia anul trecut. După şase ani de relaţie, aceştia au hotărât să se căsătorească. Fotbalistul Adrian Ropotan a primit un contract foarte important pe care trebuie să-l onoreze, astfel a fost nevoit să se mute din ţară. În urma acestei situaţii, Raluca a trebuit să se stabilească şi ea în Dubai.

„Adrian este perfect. Nu sunt restricţii în privinţa femeilor, nici vestimentare. Este o viaţă normală. Ne-am gândit să ne luăm în Dubai un apartament, dar acum avem alte priorităţi. Activităţi obişnuite, mergeam la sală, în oraş, în rest, lucruri uzuale. Magazinele sunt foarte multe, sunt aprovizionate şi mai scumpe decât cele din Europa, dar te adaptezi la viaţa de acolo trăind în ritmul acela. Nu am timp să mă plictisesc sau să mă plâng de ceva”, a declarat fiica lui Stelian Ogică.

Viaţa de lux în Dubai

Raluca Ogică duce o viaţă de prinţesă în Dubai. Se pare că acesteia îi merge foarte bine şi că trăieşte o poveste foarte frumoasă de dragoste alături tatăl copilului ei. Fotbalistul Adrian Ropotan a prins un contract foarte importnat în Dubai, motiv pentru care cei doi s-au stabiliat acolo. „Încerc să nu fac excese, să merg la sală, un regim echilibrat şi cam atât, nimic special. Mănânc mai mult fructe, legume, salate şi peşte”, a povestit Raluca Ogică.

Stelian Ogică

Stelian Stancu Ogică a fost în prim plan într-un dosar de înşelăciune. Acesta a susţinut că a deţinut un bilet câştigător la categoria I la Loo 6 din 49. Biletul i-ar fi adus un câştig de 25.293.818.616 ROL, aproximativ un milion de dolar. Pe lângă aceşti bani, acesta ar fi câştigat şi un apartament de trei camere din Bucureşti. În săptămâna următoare, Ogică a susşinut că cineva i-a furat biletul câştigător. Biletul ar fi fost furat în seara de 23 ianuarie 2001, fiind tâlhărit în scara blocului, de doi necunoscuţi. Loteria Română a validat drept câştigător biletul prezentat de către subofiţerul SPP Constantin Murariu, căruia i-a atribuit câştigul. Stelian Ogică a susţinut că la recunoscut ca agresor pe ofiţerul SPP. Ogică a fost arestat în februarie 2001 de câtre procurorii bucureşteni, fiind anchetat pentru înşelătorie, prin înscenarea jafului a cărui victimă susţinea că a fost. Acesta a fost eliberat în 2003, ca urmare a hotărârii definitive a Curţii de Apel Bucureşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×