Tolea şi-a uitat băiatul! ”În 12 ani şi-a văzut fiul de 4 ori”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 19:37
Tolea şi-a uitat băiatul! ”În 12 ani şi-a văzut fiul de 4 ori”
Tolea şi-a uitat băiatul! ”În 12 ani şi-a văzut fiul de 4 ori”

Tolea şi-a uitat băiatul! ”În 12 ani şi-a văzut fiul de 4 ori”. Luptătorul Tolea a uitat de băieţelul pe care îl are cu Magda Ciumac. Se pare că acesta îşi vede foarte rar copilul. Mama copilului lui Tolea a recunoscut că sportivul nu-şi mai caută copilul de foarte mult timp.

Magda Ciumac trăieşte în prezent o poveste de dragoste cu un italian care o răsfaţă foarte tare şi pe ea, dar şi pe fiul acesteia. Fosta soţie a luptătorului basarabean îl acuză pe acesta că nu vrea să-şi vadă copilul.

Citeşte şi: Apple lansează în septembrie iPhone 9, dar și noi iPad-uri și MacBook-uri

Citeşte şi: Diana Georgescu rupe tăcerea! Fosta iubită a lui Connect-R spune TOT

Tolea şi-a uitat băiatul! ”În 12 ani şi-a văzut fiul de 4 ori”

Magda Ciumac a recunoscut că luptătorul nu şi-a mai văzut de multă vreme băieţelul şi că se pare că l-ar fi uitat. Cei doi au avut o relaţie care s-a concluzionat cu naşterea unui copil. Aceştia s-au separat în anul 2008. Deşi au un copil împreună, aceştia nu au rămas în nişte relaţii foarte bune. Magda Ciumac, ăn vîrstă de 33 de ani, îi aduce fostului partener acuzaţii foarte grave.

Bruneta susţine că luptătorul basarabean nu îşi caută mai niciodată băieţelul de 12 ani şi că nu-l interesează de creşterea acestuia.
“Tolea nu îl caută niciodată pe băiat. În doisprezece ani şi-a văzut fiul de patru ori, atât! Nu mă interesează părerea unei astfel de persoane, când vine vorba de relaţia mea cu actualul iubit”,  a declarat mama copilului lui Anatolie Tolea.

Relaţia actuală a Magdei Ciumac

După relaţia nereuşită cu sportivul basarabean, Magda şi-a găsit liniştea alături de un italian. Bruneta a mai avut o relaţie de 6 ani de zile cu un afacerist din Timişoara. Pe bărbat îl cheamă Andrei Rain(53), care a locuit cu Magda timp de şase ani.  “Sunt fericită acum cu relaţia pe care o am! Încă nu m-am stabilit în Italia. În timp, probabil o să se întâmple şi asta. Acum fac naveta. Merg o dată, chiar şi de două ori pe săptămână până acolo. M-am obişnuit cu situaţia asta, fac acest lucru de aproape un an. Am 150 de zboruri până acum”, a povestit Magda Ciumac.

Vedeta OTV

Au trecut mai bine de 11 ani de la cazul care a uimit toată România,cazul “Elodia”. Acesta afost discutat părticică cu părticică la OTV noapte de noapte. Emisiunea de la OTV a născut mai multe personaje care continuă să apară chiar şi acum pe diferite posturi de televiziune. Tolea şi Magda Ciumac sunt unele dintre ele. Aceştia au devenit vedete peste noapte, el, un uriaş luptător basarabean, şi ea o brunetă foarte frumoasă. Totul a pornit de la faptul că Magda l-a acuzat pe şoţul ei de atunci, Tolea, că ar fi ucis-o pe Elodia. Aceştia nu au mai fost un cuplu încă din 2008, dar mai au împreună un băieţel.

Scandalul dintre ei a izbucnit din nou din cauza faptului ca Anatolie Tolea şi-a văzut copilul de 4 ori în 12 ani de zile. Se pare că luptătorul nu este interesat de creşterea şi educaşia propriului copil.”Toate episoadele cu Elodia, de atunci, până în prezent, şi-au spus cuvântul şi amprenta asupra mea şi a vieţii mele. În unele situaţii, în bine, în altele în rău. În toţi aceşti zece ani, am câştigat custodia exclusivă a fiului meu, am divorţat, m-am mutat la Timişoara, mi-am deschis o afacere, am avut şi probleme de sănătate. Important este faptul că fiul meu şi a lui Tolea, Sasha Alexander, este sănătos, un copil bun. Când a dispărut Elodia avea un anişor!”, a spus în trecut fosta soţie a lui Tolea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×