Johnny Depp este nevoit să-şi vândă proprietăţile pentru a scăpa de datorii!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 19:45
Johnny Depp este nevoit să-şi vândă proprietăţile pentru a scăpa de datorii!
Johnny Depp este nevoit să-şi vândă proprietăţile pentru a scăpa de datorii!

Johnny Depp este nevoit să-şi vândă proprietăţile pentru a scăpa de datorii!  Unul dintre cei mai cunoscuţi actori străini este obligat să renunţe la o propiretate din cauza datoriilor mari pe care le are. Vedeta va vinde barul său din Los Angeles din cauza datoriilor acumulate de-a lungul timpului.

Mulţi s-au minunat de faptul că a ajuns la capăt de linie, pentru că acesta deţinea o adevărată avere. Se pare că pentru a putea plăti unele din datorii, renumitul actor a nceput să vândă din proprietăţile cumpărate de-a lungul carierei sale.

Citeşte şi: Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, s-a despărțit de iubitul ei! Ce reacție a avut acesta după ce Carmen a anunțat oficial despărțirea

Citeşte şi: Mary Kate şi Ashley Olsen vor să reamintească oamenilor că sunt două persoane diferite

Johnny Depp este nevoit să-şi vândă proprietăţile pentru a scăpa de datorii!

Râvnitul bărbat a pus la vânzare un bar pe care îl deţinea în Los Angeles. Se pare că stilul său extravagand de viaţă este pe sfârşite. Actorul şi-a cheltuit averea de 400 de milioane de dolari. Se pare că renumitul star a ajuns să aibă cheltuieli uriaşe. Acesta cheltuia chiar şi 30.000 de dolari pe lună, dintre care doar 126.000 lei doar pe vin. Acestea sunt confirmate de foştii manageri care se ocupau de barul vedetei internaţionale.  Actorul şi-ar fi cheltuit banii nu numai pe anumite plăceri. ci şi în domeniul imobiliar. Starul şi-a cumpărat 14 case în toată lumea, inclusiv un castel în Franţa. Deasemenea, acesta mai are de plătit şi salarii ale angajaţilor. Valoarea salariilor se ridică la 300.000 de dolari pe lună. Johnny Depp mai scoate sume mari din buzunar şi pe zboruri de lux, pe care plăteşte în jur de 200.000 de dolari.

Divorţul de Amber Heard

Separarea de soţia sa Amber Heard l-a aruncat pe actor într-o depresie urâtă. Despărţirea tumultoasă l-a făcut pe actor să sufere enorm, din această cauză s-a şi îmbolnăvit. Cele mai grele momente au urmat să vină pentru celebra vedetă. Într-un scurt timp a ajuns să îşi separe drumurile se soţia sa, să piardă sume grandioase de bani, şi să-şi piardă mama.

„Nu prea mai puteam îndura durerea. Fiul meu a trebuit să afle de la colegii de la şcoală că bătrânul său tată că şi-a pierdut toţi bani, asta nu este în regulă. Am turnat vodcă în mine de la primele ore ale dimineţii şi am scris până când ochii mi se umpleau de lacrimi şi nu mai vedea paginile. Am încercat să-mi dau seama ce am făcut să merit asta. Am încercat să fiu bun cu toată lumea, să-i ajut pe toţi, să fiu sincer cu toţii”, a povestit Johnnz Depp.

Carieră

John Cristopher Depp II a ieşit în evidenţă în anii 1980, în serialul 21 Jump Street. Acesta era pe atunci idolul adolescenţilor. Acesta este un actor, regizor, scenarist, proucător i muzician american care şi-a adunat mulţi fani pe parcursul anilor. Depp este considerat a fi unul din cei mai buni actori de film pe plan mondial. Actorul şi-a făcut debutul în A Nightmare On Elm Street în 1984. După câteva roluri mai puţin importante, a avut norocul de a colabora cu regizorul Tim Burton. Acesta a fost lansat ca regizor de Tim Burton, datorită rolului său principal din Edward Scissorhands.

Filmografie

1984 (A Nightmare On Elm Street)
1985 (Private Resort)
1986 (Platoon)
1990(Cry-Baby)
1990 (Edward Scissorhands)
1993(What’s Eating Gilbert Grape)
1993 (Arizona Dream)
1993(Benny & Joon)
1994(Ed Wood) Tim Burton
1995(Don Juan DeMarco)
1995(Nick of Time)
1995(Dead Man)
1997(The Brave)
1997(Donnie Brasco)
1998(Fear and Loathing in Las Vegas)
1999(The Astronaut’s Wife)
1999(Sleepy Hollow)
1999(The Ninth Gate)
2000(Before Night Falls)
2000(The Man Who Cried)
2000(Chocolat)
2001(Blow)
2001(Letter from Hell)
2003(Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
2003(Once Upon a Time in Mexico)
2004(The Libertine)
2004(Finding Neverland)
2004(Secret Window)
2005(Corpse Bride)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×