Mary Kate şi Ashley Olsen vor să reamintească oamenilor că sunt două persoane diferite

Raluca Ogaru    Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 17:42
Mary Kate şi Ashley Olsen vor să reamintească oamenilor că sunt două persoane diferite GALERIE FOTO
Mary Kate şi Ashley Olsen vor să reamintească oamenilor că sunt două persoane diferite

Mary Kate şi Ashley Olsen vor să reamintească oamenilor că sunt două persoane diferite. Cunoscutele gemene sunt dovada vie că lucrând cu un frate geamăn poate fi la fel de greu ca şi cu un străin. Au trecut mulţi ani de când au jucat rolul Michelle Tanner în Full House.

De asemenea, mulţi ani şi de când au început să joace roluri separate în numeroase filme, ca It Takes Two, Billboard Dad, sau Passport to Paris. În timpul acesta, gemenele s-au chinuit să dovedească tuturor că au personalităţi total diferite. Cu toate că ele erau inseparabile, fiind zi de zi împreună, ele sunt două entităţi individuale.

Citeşte şi: A murit după ce și-a făcut o operație estetică în Turcia!

Citeşte şi: Model de cerere pentru restituirea taxei auto 2018. FOTO

Mary Kate şi Ashley Olsen vor să reamintească oamenilor că sunt două persoane diferite

Cele două cunoscute gemene s-au săturat să demonstreze că ele două sunt persoane diferite. Acestea au dezvăluit într-un interviu pentru WSJ Magazine detalii despre noua lor linie pentru bărbaţi de la Row, un brad pe care l-au fondat împreună încă din 2006. Deşi ele arată aproape identic, cele două nu gândesc la fel şi sunt foarte diferite în unele cazuri. De asemenea, au dezăvluit că la 32 de ani s-ar putea să se mute separat cât de curând. Ashlez se gândeşte să se stabilească în Los Angeles, iar Marz doreşte să plece de tot la New york. Chiar dacă cele două gemene seamnănâ extrem de tare, ele trăiesc vieţi separate în paralel. Se pare că cele două ar fi independente una de cealaltă, deşi s-au născut în acelaşi timp şi au trăit multă vreme aceleaşi experienţe. Ashley a mărturirsit în interviu că relaţia lor ca gemene şi colege de afaceri se aseamănă cu un mariaj.

„Avem suişuri şi coborâşuri”

Cunoscutele surori gemene au afirmat că relaţia pe care o au, fiind identice şi tot timpul împreună, este uneori complicată, mai ales în afaceri. Linia de costume pe care au conceput-o în 2016 împreună a pornit de la nevoile soţului lui Mary-Kate. Olivier Sarkozy, partenerul acesteia, avea nevoie mereu de un costum, de aici şi ideea.

Carieră

Mary-Kate şi Ashlez Olsen sunt cunoscute şi ca surprile Olsen. Cele două au jucat de mici în filme de cinema sau televiziune.Acestea au ieşit în evidenţă nu doar datorită talentului acestora, ci şi din cauza faptului că sunt gemene. Acest dar le-a adus numeroase roluri a unor surori gemene.

Tv

1987–1995 Full House
1998–1999 Two of a Kind
2001–2002 Mary-Kate and Ashley in Action!
2001–2002 So Little Time

Seriale

1994–1997 The Adventures of Mary-Kate & Ashley
1995–2000 You’re Invited to Mary-Kate & Ashley’s

Filme cinema

1994–1997 The Adventures of Mary-Kate & Ashley
1995–2000 You’re Invited to Mary-Kate & Ashley’s
2000 Our Lips Are Sealed
2001 Winning London
2001 Holiday in the Sun
2002 Getting There
2002 When in Rome
2003 The Challenge
2003 Charlie’s Angels: Full Throttle
2004 New York Minute

Căsătorie Mary-Kate Olsen

Una dintre cele mai cunoscute actriţe gemene s-a căsătorit cu fratele fostului preşedinte al Franţei. Evenimentul a fost extrem de intim.Ceremona a avut loc in aer liber, intr-un cadru restrans, dar cochet. Cei doi miri nu au avut multi invitati, insa si-au dorit da parintii lor sa fie prezenti in acest moment special. Adevarata distractie a inceput cand petrecerea s-a mutat in interior, insa”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×