Horoscop Urania pentru 1-7 octombrie. O zodie are probleme de sănătate!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/10/2018, 16:00
Horoscop Urania pentru 1-7 octombrie. O zodie are probleme de sănătate!
Horoscop Urania 1-7 octombrie prevede probleme de sănătate unei zodii

Conform previziunilor horoscopului Urania pentru 1-7 octombrie, o zodie întâmpină probleme de sănătate. Însă, pentru restul zodilor, toate par să ducă o viață amoroasă foarte animată, de schimbări, de întâlniri cu cei dragi. Unele zodii trebuie să lucreze la perseverență! S-au cam lăsat pe o ureche de la o vreme, iar timpul sigur nu-i va ierta dacă vor pierde timpul. Trebuie să depui efort zilnic pentru a ajunge unde vrei, iar dacă nu, tot ce ai făcut până acum se va duce pe apa sâmbetei.

Urania dezvăluie ce ne spun astrele zilele următoare

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec se zăresc niște probleme de sănătate, dar să sperăm că partea sentimentală va compensa, căci aici ei stau bine. De asemenea, și partea profesională sună foarte bine. Ați depus mult efort în ultima perioadă; efort care în sfârșit vă va fi răsplătit.

Taur

Planurile vieții sună roz pentru Tauri. Din punct de vedere profesional, sunteți campioni. Se arată progrese în următoarele zile. De asemenea, vor începe să apară și banii, potrivit efortului tău, dar să nu disperi dacă nu apar de mâine încolo! Ai nevoie de o doză mai mare de răbdare.

Gemeni

Nu se văd niște zile fabuloase pentru nativii zodiei Gemeni, însă cu perseverență și un grad mai mare de efort, vei reuți să faci tot ce dorești.

Rac

Cariera voastră începe să crească câte un pic pe zi ce trece. Ai simțit nevoia mereu de recunoașterea muncii tale și în sfârșit o vei primi. A ieșit soarele pe strada ta.

Leu

Pe plan profesional, Leii, o duc tare bine. Se chinuie să facă poate mai mult decât ar fi omenesc și asta le aduce și recompense. Un lucru care a ajutat la asta este și psihicul dumneavoastră pozitiv, echilibrat.

Fecioară

Fecioarele au parte de încercări. Se pare că vă dau de furcă niște situații la muncă. Recomandat pentru nativii zodiei este să fie diplomați, numai așa se poate trece peste o situație care oricând poate exploda de la nimic.

Balanță

Se prevede o finalizare a unui proiect sau paote o relație. Simți că nu se mai poate așa, astfel încât zilele următoare încerci să lămurești totul pentru a fi mai fericit.

Citește și: Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

Citește și: Ce prețuri au pe OLX biletele la concertul Metallica din 2019

Citește și: Elevii din mai multe județe vor avea zi liberă vineri, 5 octombrie! Ultimele detalii despre referendum!

Scorpion

Previziunile Urania văd o scară pe care tot urcă nativii zodiei Scorpion. Zilele următoare ve-ți avea parte de mult stres, dar stres care vine în urma eforturilor tale de a crește, lucru care nu este rău. Însă ai mai multă grijă la detalii, nu te grăbi și fii perseverent cum ai fost și până acum.

Săgetător

Săgetătorii zilele următoare sunt foarte activi, dinamici, dat fiind și previziunile pentru acest an pentru ei. Au parte de lucruri noi care-i agită. Recomandat este să fiți atenți în orice a-ți face.

Capricorn

Zilele următoare aveți parte de un moment foarte important, care poate schimba descursul lucrurilor. Sunteți observat d e cineva care poate schimba cursul lucrurilor, mai ales din punct de vedere financiar, în viața voastră.

Vărsător

Cariera mege bine, însă se prevăd niște zile sau momente pline de îngrijorare pentru cei dragi. Te simți neputincios în privința asta, căci parcă ești legat de mâini. Trebuie doar să ai răbdare și încredere că îngrijorarea va dispărea când lucrurile se vor așeza.

Pești

Se prevede o direcție bună pentru nativii zodiei Pești. Cariera ta pare să stea într-un loc, însă din punct de vedere personal, lucrurile merg exemplar din punctul tău de vedere. Partenerul de viață pare mai pretențios, iar de aici se pot produce unele dispute. Recomandat este să fii foarte calm!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×