7 ani de la moartea Mălinei Olinescu! De ce s-ar fi sinucis artista

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 18:36
7 ani de la moartea Mălinei Olinescu! De ce s-ar fi sinucis artista GALERIE FOTO
Se împlinesc 7 ani de la moartea Mălinei Olinescu

Pe 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu îşi punea capăt zilelor. Fiica solistei Doina Spătaru s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia. Cântăreaţa de muzică uşoară uimea pe toată lumea, după ce se sinucidea. Şi tatăl ei, Boris Olinescu, făcuse acelaşi gest necugetat în urmă cu 30 de ani.

Avea 36 de ani atunci şi era găsită pe caldarâmul din faţa blocului în care locuia, după ce se arunca în jurul orei 11 spre 12 noaptea. Familia nu a acceptat gestul Mălinei de a-şi lua viaţa, iar nimeni nu a înţeles ce a împins-o la această nebunie.

7 ani de la moartea Mălinei Olinescu

S-a speculat, însă, că motivul pentru care şi-a luat viaţa a fost decepţia cauzată de despărţirea de iubitul său, Sebastian Truţă. Chiar dacă a murit la o vârstă fragedă, la doar 36 de ani, urmând să împlinească 37 la o lună după ce şi-a luat zilele, piesele Mălinei Olănescu dăinuiesc şi astăzi în sufletele fanilor săi. Mălina Olănescu a fost căsătorită în perioada 2000 – 2007 cu Dan Stesci, cumpozitorul trupei Compact, iar atunci când s-au despărţit, bărbatul a invocat la divorţ că avea multiple „crize de personalitate”.

Cine era Mălina Olinescu

Fosta solistă de muzică pop s-a născut pe 29 ianuarie 1974, a absolvit Liceul de Filologie „Iulia Haşdeu” şi provenea dintr-o familie de artişti. Mama sa, Doina Spătaru, era rudă cu celebrul Dan Spătaru, iar tatăl său a fost un actor apreciat. A început să cânte de la vârsta de 5 ani şi a participat la numeroase festivaluri. În 1993, a terminat liceul şi a cântat în cluburile din Bucureşti, apoi a participat la festivaluri precum „Aurelian Andreescu”, „Şcoala vedetelor”, „Mamaia” şi multe altele. În 1998, Mălina Olănescu a reprezentat România la concursul Eurovision cu piesa „Eu cred”, după care a început declinul, fără să mai aibă contacte cu vreo casă de discuri:

”Am fost lăsată pe afară, să latru la lună. M-am supărat, m-am enervat, am zis că mă las de muzică și, câteva luni, chiar nu am mai fredonat nici o notă. M-am închis total în mine”, spunea Mălina în 2008.

Artista Mălina Olinescu, într-o şedinţă foto
Artista Mălina Olinescu, într-o şedinţă foto
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×