Cine era Andrei Pintican, tânărul care s-a sinucis în ziua în care a divorțat

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 12:31
Cine era Andrei Pintican, tânărul care s-a sinucis în ziua în care a divorțat GALERIE FOTO
În ultimii doi ani, Andrei Pintican, a rămas fără permis de nenumărate ori din cauza vitezei

Marți seară, 4 decembrie, Andrei Pintican, s-a sinucis intrând într-un stâlp. Bistrițeanul a luat această decizie în ziua în care a divorțat. Autoritățile care au ajuns la fața locului, au crezut inițial că este vorba despre un accident grav rutier. Semnele care au adus polițiștilor în prim-plan altă ipoteză este facptul că pe carosabil nu erau urme de frânare, iar automobilul era făcut praf. În acel moment, oamenii legii au bănuit că șoferul mașinii a intrat dinadins în stâlp. Așadar, imediat ce au făcut câteva verificări, au aflat motivul.

În acea zi, tânărul divorțase de soția lui. Accidentul s-a produs pe strada Industriei, sub pasarelă, autoturismul lovindu-se cu intensitate de unul dintre stâlpii care susțineau pasarela. În urma impactului, conducătorul auto a fost aruncat din mașină, fiind găsit la câțiva metri de autoturismul său.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andrei Pintican, tânărul care s-a sinucis în ziua în care a divorțat, era inginer auto

bistritean andrei pitican tanar s-a sinucis in ziua in care a divortat
Accidentul s-a produs pe strada Industriei, sub pasarelă, autoturismul lovindu-se cu intensitate de unul dintre stâlpii care susțineau pasarela

Evenimentul a avut loc la câteva sute de metri de Unitatea de Pompieri, astfel că echipajele de urgenţă au ajuns în mai puţin de două, trei minute. Din păcate echipele de intervenţie au găsit victima în afara autoturismului şi prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În urma impactului cu stâlpul autoturismul a fost distrus în proporţie de 100%”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit bistrițeanul.ro, bistrițeanul era inginer auto, specializat în diagnoză. Acesta lucra la un service auto din Viișoara. Pasiunea sa cea mare erau automobilele și motoarele, însă și viteza. În ultimii doi ani, din cauza ultimului lucru enumerat mai sus, a rămas de mai multe ori fără permis de conducere.

Bărbatul avea 27 de ani și era căsătorit doar de un an și jumătate cu o învățătoare. Aceștia divorțaseră marți din cauza unei relații extraconjugale, conform spuselor apropiaților lor.

Închide ×