Grav accident de circulație, la Ovidiu, județul Constanța. Două femei și o fetiță de 3 ani au murit

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 08:23
Grav accident de circulație, la Ovidiu, județul Constanța. Două femei și o fetiță de 3 ani au murit GALERIE FOTO
Un grav accident de circulaţie s-a produs în Constanţa, la Ovidiu

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri, în jurul orei 20:00, pe DN 2A, la Ovidiu, judeţul Constanţa. Un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit din plin o maşină în care se aflau trei femei şi un copil.

Cel care a produs accidentul a supravieţuit, însă trei victime şi-au pierdut viaţa. În urma comunicării venite din partea IPJ Constanţa, şoferul vinovat emana halenă alcoolică. Acesta a vrut să plece de la faţa locului, dar a fost prins de doi bărbaţi, un militar şi un poliţist, aflaţi în timpul lor liber. Victimele decedate aveau 61, 31 şi 3 ani.

Grav accident de circulație, la Ovidiu, județul Constanța

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Cristina Vasile, a oferit detalii despre cum s-a produs cumplitul accident de la Ovidiu: “Autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu spre Constanța. Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acroșat, cu partea stângă față, autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. In urma impactului autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat.

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani ( copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei, toate aflate în mașina lovită. Victimele erau din comuna Nicolae Bălcescu. Conducătorul auto din Mercedes a încercat să părăsească locul accidentului, însă a fost găsit, fiind încătușat. Șoferul, de 33 de ani, din orașul Negrești-Oaș, județul Satu Mare, emana halenă alcoolică”, a declarat Cristina Vasile.

Una dintre maşinile implicate în gravul accident de circulaţie, răsturnată pe şosea. Imagini de la locul accidentului
Una dintre maşinile implicate în gravul accident de circulaţie, răsturnată pe şosea

A existat şi o a patra victimă, o femeie în vârstă de 44 de ani care a suferit o fractură la un picior şi un traumatism cranio cerebral, Victimele locuiau în comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce şoferul vinovat avea 33 de ani şi era din Negreşti Oaş, din Satu Mare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×