Mădălina Manole, ținta unui atac cibernetic? Ce informații au vrut să sustragă hackerii

Ana Ioana   
în Stiri mondene
08/08/2018, 13:15
Mădălina Manole, ținta unui atac cibernetic? Ce informații au vrut să sustragă hackerii

Mădălina Manole, ținta unui atac cibernetic? Mihaela Brooks este profilerul român care trăiește în Canada și care a făcut dezvăluiri despre erorile din ancheta morții Madalinei Manole. Aceasta susține acum că cineva vrea să-i acceseze ilegal informațiile personale din calculatorul său.

Contul de Facebook al Mihaelei Brooks a fost la un pas să fie spart de către persoane necunoscute. Femeia se plânge că mai multe conturi personale au fost supuse unor atacuri cibernetice, însă a reușit să acționeze la timp și să le securizeze. În plus, Mihaela susține că primește periodic amenințări, după ce a făcut mai multe dezvăluiri publice în cazul morții Mădălinei Manole. Cu toate acestea, profilerul susține că nu se va lăsa intimidată de cei care vor să îi pună bețe în roate.

Ca o coincidență, această sesizare din partea Mihaelei Brooks vine la numai o zi după ce fratele Mădălinei Manole a declarat că mormântul surorii lui din Ploiești a fost vandalizat. Marian Manole a spus că l-a anunțat pe Petru Mircea despre faptul cp au fost furate mai multe obiecte de pe mormânt, însă acesta nu i-a dat niciun răspuns.

Mădălina Manole a fost ținta unui atac cibernetic?

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, deşi declarase că se simte împlinită şi fericită. După ce a murit, toate conturile sale au rămas în grija cuiva. Fanii încă regretă evenimentul tragic, de aceea ținerea ei în viață prin diferite poze pe care le găsesc pe rețele este de ajutor.

Născută pe 14 iulie 1967, în Vălenii de Munte, judeţul Prahova, Mădălina Manole şi-a început cariera la 15 ani, când a debutat în muzica folk, devenind şi membră a cenaclului “Serbările Scânteii Tineretului”. La scurt timp a înfiinţat duetul “Alfa şi Beta”, împreună cu Ştefania Ghiţă şi a început să cânte alături de nume deja celebre precum Victor Socaciu, Gheroghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Roşu şi Negru.

Mădălina Manole a fost fericită?

Anul 1994 a marcat începutul vieţii de familie a Mădălinei Manole alături de Şerban Georgescu, mai în vârstă cu 17 ani decât artista. Ea a declarat că a atras-o aspectul lui impunător, dar şi bogata experienţă de viaţă a compozitorului.

După spusele Mădălinei, familia ei nu a fost de acord cu această relaţie, iar colegii de breaslă au acuzat-o că s-ar fi căsătorit cu Şerban Georgescu din interes. Se pare că a fost o relaţie tumultuoasă, Mădălina Manole declarând în cadrul unui interviu că erau momente când îl iubea şi momente când l-ar fi împuşcat pe soţul ei. Mariajul cu acesta a fost  unul care nu a mers din cauza adulterului comis de compozitor. Cei doi au divorțat în 2002.La trei ani de la divorț, fostul soț al Mădălinei s-a recăsătorit cu o tânăr, model de meserie, care i-a dăruit și copilul mult așteptat.

Nu după mult timp, Mădălina Manole și-a găsit și ea liniștea. Cântăreața a reușit să aibă copilul pe care și l-a dorit mai bine de zece ani, tatăl băiețelului fiind Petru Mircea, un inginer de sunet. În aceeși zi din toamna lui 2009, a avut loc atât botezul copilului cât și nunta cu Petru Mircea. Naşterea copilului şi căsătoria au făcut-o pe Mădălina Manole să declare în repetate rânduri că este o femeie fericită. “Sunt o artistă împlinită, o mama si o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe” a declarat Mădălina cu numai o zi înainte de moartea ei. Nimeni nu ştie de ce Mădălina Manole s-a sinucis, abandonând copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×