Opt ani fără Mădălina Manole! Prietenii săi s-au adunat în jurul mormântului

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
24/02/2018, 15:18
Opt ani fără Mădălina Manole! Prietenii săi s-au adunat în jurul mormântului

Artiştii care i-au fost prieteni Mădălinei Manole s-au întâlnit, sâmbătă, la cimitirul Bolovani, unde se odihneşte cea mai populară artistă pop a anilor ’90. Aceştia au fost prezenţi la slujba de pomenire a regretatei soliste, la opt ani de când aceasta a trecut în nefiinţă. Impresarul Stoian Anghel, cel care a lansat-o pe Mădălina Manole, a fost cel care a organizat slujba de pomenire de la cimitul Bolovani, la opt ani de la decesul artistei.

„15 ani… Am bătut ţara de la cap la cap. Mădălina a fost un suflet drag, întotdeauna… Dacă ea se gândea în viitor, spunând: ‘În spectacolele mele, vreau doi-trei începători, ca să putem avem şi mâine altă generaţie…”, şi-a amintit impresarul care a lansat-o pe „Fata cu părul de foc”.

Opt ani fără Mădălina Manole! Prietenii s-au adunat la mormântul ei

Acesta a organizat un spectacol în memoria Mădălinei Manole, care va avea loc pe 3 martie, la Sala Palatului. Octavian Ursulescu, prietenul de-o viaţă al artistei, a fost şi el prezent la slujba de pomenire. Aurel Temişan, Nico Matei, Aurel Moga au luat, la rândul lor parte, la acest moment trist, organizat la opt ani de la moartea artistei. A fost pentru prima oară, de la moartea vedetei, când prietenii acesteia s-au adunat în grup la mormântul ei.

Pe lângă slujba de pomenire, impresarul Stoian Anghel a organizat şi un spectacol în memoria Mădălinei Manole, care va avea loc pe 3 martie, la Sala Palatului. Vor participa Aurelian Temişan, Octavian Ursulescu, Nicoleta Matei, Romică Ţociu, Anca Ţurcaşiu, Silvia Chifiriuc, Annes, de asemenea, fratele artistei trecută în nefiinţă în 2010, Marian Manole. Mădălina Manole s-a stins din viaţă chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×