10 țări în care bărbații își găsesc cu greu nevastă. Nimeni n-ar vrea să fie în pielea lor!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
26/01/2019, 17:19
10 țări în care bărbații își găsesc cu greu nevastă. Nimeni n-ar vrea să fie în pielea lor! GALERIE FOTO
10 țări în care bărbații își găsesc cu greu nevastă. Nimeni n-ar vrea să fie în pielea lor!

Chiar dacă pare greu de crezut există țări în care bărbații își găsesc cu greu nevastă. Motivele sunt dintre cele mai variate. Acestea țin de demografie, migrație, obiceiuri sau religie. Cert este că dacă ești bărbat într-una din țările de pe lista care urmează ai avea mari probleme să-ți găsești soție.

Ceea ce pentru burlacii convinși nu ar fi o mare problemă, pentru familiști ar fi un adevărat capăt de țară. Asta pentru că sunt o serie de zone de pe glob în care a devenit o aventură să poți să-ți găsești o soție. Sunt cel puțin 10 țări în care bărbații au mari probleme să-și găsească jumătatea și în acte. Asta pentru că fie numărul femeilor este prea mic și atunci concurența pe loc este prea mare, fie religia sau migrația din diverse motive au dus la dezechilibrarea raportului dintre bărbați și femei.

10 țări în care bărbații își găsesc cu greu nevastă

Iată o listă cu 10 țări în care, dacă esti bărbat și vrei să te căsătorești, ai de alergat, pentru că găsești greu nevastă. Dacă ai de gând să renunți la burlăcie e clar că în următoarele țări nu prea ai ce căuta. Chiar dacă pare greu de crezut, multe dintre acestea sunt și din Europa.

Libia

Raportul dintre bărbați și femei a fluctuat cu adevărat, iar motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru te pune pe gânduri. Libia are cel dezechilibrat raport al sexelor în Africa, deoarece țara a fost angajată în diverse războaie civile timp de mai mulți ani. Acest lucru a dus la plecarea femeilor către alte țări vecine. Cu o populație în care există un număr mare de bărbați decât femei în această țară, tinerii bărbați libieni sunt nevoiți uneori să treacă și ei granița pentru a-și găsi perechea.

Filipine

Una dintre țările interesante, cu oameni frumoși, la care poate nu ne-am fi gândit că se confruntă cu o asemenea problemă este Filipine. Aici raportul dintre femei este mai mic datorită lipsei locurilor de muncă. Femeile de aici au plecat să-și caute de lucru în alte țări, așa au ajuns celebre la noi bonele filipineze. Evident această migrație a dus în timp la creșterea raportului bărbaților de aici, care acum au probleme în a găsi o femeie pentru căsătorie.

Islanda

În Islanda, sunt în medie 104 bărbați la 100 de femei. La un moment dat s-a luat în calcul ca guvernul să plătească femei din străinătate, ca să se căsătorească cu bărbații nativi, dar propunerea a fost respinsă de populație și a rămas doar la stadiul de intenție.

Norvegia

Și în Norvegia sunt cu 12.000 de bărbați mai mulți decât femei la o populație de 5 milioane de oameni. Și această țară nordică are probleme cu acest decalaj la care încearcă să găsească o soluție.

Suedia

Și în Suedia bărbații sunt mai numeroși ca femeile. Acest lucru este strâns legat de numărul mare de refugiați. În prezent, aici există cu 15.000 mai puține femei decât bărbați. Femeile din această țară au ales să emigreze datorită crizei locuințelor și instabilității, dar și clima închisă în mare parte a anului le-au făcut pe femei să se stabilească în altă parte.

Afganistan

Această țară a fost una dintre cele mai pașnice țări înainte de războiul care a devastat țara. Talibanii au preluat controlul în mare parte din teritoriu așa că femeile au fugit din această țară și s-au refugiat în zonele vecine.

Nigeria

Aceasta este țara în care prostituția și poligamia este la tot pasul. Faptul că femeile sunt compromise încă de tinere și multe dintre ele ajung să fie infectate cu HIV a dus la măsuri disperate ale guvernului, care în capitala statului, Lagos a înregistrat 1.200.000 de femei infectate cu SIDA.

China

În China sunt cu 40 milioane de bărbați mai mulți decât femei. Asta pentru că în această țară s-a propagat nașterea selecitvă. Astfel bebelușii de sex masculin au fost favorizați, dar acum raportaul s-a dezechilibrat și chinezii încep să aibă probleme în a-și găsi o femeie cu care să se căsătorească.

Statele Unite ale Amercii

 

Conform cercetătorilor din SUA, raportul bărbați este mai mare decât cel al femeilor din cele mai multe orașe-state în care orașe precum Dallas, Las Vegas în care populația este formată în proporție de 51,4% din bărbați.

India

Această țară este cunoscută ca fiind cel mai populat loc din întreaga lume, dar bărbații sunt mai mulți decât femeile. Iar motivul care stă la baza acestui fapt este datorită violenței la care sunt supuse femeile și de asemenea, inegalitățile dintre femei și bărbați. Așa se face că în această țară este dificilă găsirea unei femei cu care să te căsătorești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×