Zodiile care vor avea cea mai norocoasă toamnă. Astrele sunt de partea lor

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
06/08/2019, 15:51
Zodiile care vor avea cea mai norocoasă toamnă. Astrele sunt de partea lor GALERIE FOTO
Zodiile norocoase ale toamnei

FANATIK vă spune care sunt zodiile care vor avea noroc cu carul, toamna care stă să vină! Vor avea succes pe toate planurile, inclusiv în viața personală, care începe să se așeze, deoarece apare partenerul ideal. Din punct de vedere material, le va merge din plin, de parcă ar fi tras lozul cel mare.

Așa arată horoscopul zodiilor norocoase ale toamnei

Berbec

Berbecul va avea o toamnă plină de surprize plăcute. Acestea parcă nu se mai opresc, de zici că în fiecare zi ar fi Crăciunul! Din punct de vedere sentimental, soarele va răsări și pe strada ta, cu condiția să caști bine ochii tăi și săinterpretezi corect semnalele primite.

Rac

Nativul Rac se bucură de zile bune la locul de muncă, mai ales că acestea sunt și destul de profitabile din punct de vedere material. În dragoste te bucuri de atenția partenerului de viașă, dar întotdeauna este loc de mai bine. Vei întâlni o persoană care te va face partener într-o afacere profitabilă.

Zodiile norocoase ale toamnei
Zodiile norocoase ale toamnei

Leu

Ai planuri mari și șanse reale să le îndeplinești. Este posibil să semnezi un contract important sau să schimbi jobul cu unul mai bun. În dragoste, te bucuri de toată atenţia partenerului care îți coace o surpriză!

Peşti

Peștii se vor bucura, în sfârșit, după o perioadă în care ai avut de suferit. La serviciu îţi sunt recunoscute meritele şi nu este exclus să obţii chiar o promovare. Iubitul tău este mai tandru ca niciodată, iar pe plan financiar obţii venituri frumoase și neaşteptate.

Balanţă

Nativii Balanță se bucură de o perioadă plină de noroc. Are undă verde în tot ceea ce întreprind. La locul de muncă, ești din ce în ce mai apropiat, dar poți pune la punct și un plan de afaceri foarte bănos. Atenție însă la așa zișii prieteni, care vor încerca să-ți pună bețe-n roate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×