Horoscop august 2019. Zodiile care câștigă sume mari de bani

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
29/07/2019, 21:34
Horoscop august 2019. Zodiile care câștigă sume mari de bani GALERIE FOTO
Horoscop castiguri august 2019

FANATIK vă aduce horoscopul lunii august 2019! De aici afli exact care sunt zodiile care câștigă sume mari de bani vara aceasta! Trebuie să citești mai jos pentru a vedea cum îți va merge din punct de vedere financiar, dacă te regăsești printre zodiile norocoase.

Taur

Nativii Taur se numără printre cei care trag lozul cel mare, vara aceasta. Au avut parte de blocaje financiare în ultima perioadă, dar în luna august toate barierele vor dispărea ca prin minune. Banii încep să vină, ideile de afaceri sunt puse în practică și încep să producă fructe! Au succes și dacă sunt implicați în procese sau câștigă o moștenire frumoasă.

Gemeni

Gemenii au șanse să deschidă discuții despre o eventuală mărire de salariu și au șanse reale de câștig, sau pot primi o nouă colaborare, destul de bănoasă. În anumite cazuri, în funcție și de harta natală a fiecărui nativ, contextul astrologic le poate aduce o primă sau un bonus de performanță.

Horoscop castiguri august 2019
Horoscop castiguri august 2019

Rac

Nativii Rac pot avea un real succes în ceea ceprivește trazacțiile. Pot vinde o proprietate pentru care până acum nu au găsit client, sau pot cumpăra un obiect scump la un preț foarte accesibil. În plus, încep să facă bani dintr-o idee de afaceri mai veche.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte norocoși. Vor câștiga bani frumoși, însă numai cu sudoarea frunții, prin munca lor proprie. Va munci, dar va primi și fructele muncii sale, care nu vor fi deloc de neglijat. Este posibil să apară o colaborare cu un străin sau chiar în străinătate!

Săgetător

După o perioadă de patru luni în au trecut prin situații mai mult sau mai puțin plăcute, Săgetătorul se va bucura de căldura soarelui proaspăt răsărit și pe strada lor! Acum pot negocia cu succes partaje, litigii, moșteniri și zona afacerilor, a parteneriatelor cu asociații, va fi foarte bine susținută. Nu este exclus ca în luna august să câștige niște bani într-un mod absolut neașteptat.

Capricorn

Sectorul financiar va fi activat ca prin minune pentru nativii Capricorn. Încep să primească bani din toate părțile. Parcă cineva le-a făcut o vrajă care îi face să aibă succes. Cei care au afaceri de familie sau cu persoana iubită pot înregistra succese acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×