Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. Surprize pentru 2 zodii

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
28/07/2019, 11:42
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. Surprize pentru 2 zodii
Horoscop săptămânal pentru săptămâna 29 iulie - 4 august. Sursa foto: startupcafe.ro

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. Camelia Pătrășcanu spune că două dintre zodii horoscopului vor avea parte de surprize, potrivit antena3.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 iulie – 4 august

Berbec

Nativii născuți în zodia berbec vor avea parte de o săptămână foarte frumoasă. Vei reuși să duci la capăt mai multe lucruri începute în urmă cu ceva timp. Ești tentat să cheltui foarte mulți bani pentru imaginea ta.

Taur 

Cei născuți sub semnul zodiacal taur vor avea o săptămână axată pe comunicare. Nativi acestei zodii au nevoie să facă un pact cu trecutul și să învețe din fiecare lecție pe care viața le-o dă. Vei găsi răspuns la multe întrebări.

Gemeni

Te gândești numai la partea financiară, în special în primele zile ale săptămânii. Găsești noi oportunități de a obține un ban în plus și reușești să urci în carieră după ce șefii propun să te promoveze la locul de muncă.

Rac 

Racul va fi foarte egoist în aceste zile. Se gândește numai la el și la puterea lui. Nu ești numlțumit de felul în care oamenii evită să-ți asculte planurile și ideile și ajungi la concluzia că este mai bine să taci și să faci.

Horoscop săptămânal
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. Sursa foto: antena3.ro

Leu 

Ai trecut prin ceva supărări și dezamăgiri, iar acum rănile vor începe să se cicatrizeze. Nicio rană din trecut nu va rămâne nevindecată. Nu te mai gândi la evenimentele din trecut, mergi înainte și învață din greșeli.

Fecioară

Cei născuți în zodia fecioară iau o decizie radicală legat de partea sentimentală. Fie că te desparți de o persoană, fie decizi să renunți la singurătate, pune-ți ordine în gânduri dacă vrei să ai sufletul împăcat.

Balanță 

Se anunță o săptămână încărcată. Ai de luat foarte multe decizii, atât acasă, cât și pe plan profesional. Spre finalul săptămânii decizi să te relaxezi și să pleci în weekend undeva departe de agitația orașului.

Scorpion 

Nativii născuți în zodia scorpion se gândesc cum să facă mai mulți bani și își pun toate economiile într-o afacere. Îți place să deții mai multă putere și decizi că acum este timpul să acționezi. Ai un feeling bun.

Săgetător

Ai multe planuri în minte, dar nu ai suficiente argumente să le duci la capăt. Documentează-te, citește, întreabă prietenii despre aceleași experiențe și abia apoi ia decizia corectă. Spre finalul săptămânii te gândești mai mult la vacanță.

Capricorn 

Ești focusat pe partenerul de viață și decizi să petreceți mai mult timp împreună. El/ea este persoana cea mai importantă din viața ta și are nevoie de toate atenția și afecțiunea ta. În weekend te simți o persoană puternică.

Vărsător

Muncești mai mult decât în trecut și nu prea mai ai timp să dai pe acasă. Spre finalul săptămânii te hotărăști să mergi la un salon de înfrumusețare și să faci o schimbare de look. Relaxează-te, mergi la filme, citește o carte.

Pești

Săptămâna care urmează te axezi pe talent și hobby-ul preferat. Ia-ți în serios talentul și du-ți pasiunea la nivel următor. Începe să câștigi bani din ceea ce îți face plăcere să faci: pictură, desen, scris sau amenajări interioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×