Horoscop zilnic: duminică 28 iulie! Depresia îi dă târcoale uneia dintre zodii!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/07/2019, 17:56
Horoscop zilnic: duminică 28 iulie! Depresia îi dă târcoale uneia dintre zodii! GALERIE FOTO
Horoscop 28 iulie

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 28 iulie. Astfel, aflăm că mai multe zodii vor face tot posibilul pentru a se relaxa și uita de problemele cu care s-au confruntat în timpul săptămânii. Vărsătorul însă este la un pas de o mică depresie.

Berbec

Nativii Berbec trebuie să evite persoanele care vorbesc foarte mult, deoarece nu trebuie să piardă timpul degeaba. Se pot odihni în acest timp sau pot face ceea ce îi relaxează. Importantă este familia și trebuie să acorzi mai multă atenție partenerului de viață.

Taur

Taurii se vor gândi la rudele mai în vârstă și le va face o vizită, unde vor depăna amintiri frumoase, dar și mai puțin frumoase. Ziua va decurge foarte frumos, alături de persoanele dragi, care parcă vă reîncarcă bateriile chiar și cu niște discuții simple.

Horoscop 28 iulie
Horoscop 28 iulie

Gemeni

Gemenii au parte de o zi grozavă în compania prietenilor, a familiei sau a persoanei iubite. Poate fi de altfel şi un moment perfect pentru a scăpa de stres şi de a uita de problemele acumultate în timp. Începeţi un nou hobby sau ieşiţi afară, la aer liber.

Rac

Racii au nevoie de o schimbare. Dacă jobul nu vă aduce nici bucurii, nici beneficii, gândiţi-vă dacă e momentul pentru a vă angaja în altă parte. Faceţi un nou pas în dragoste, mai ales dacă sunteţi convinşi că persoana de lângă voi este sufletul vostru pereche. Este o perioadă bună pentru noi începuturi.

Leu

Leii pot da nas în nas cu niște persoane fermecătore, care însă le pot adormi simțurile și îi pot păcăli. Așadar, nativii nu trebuie să se lase păcăliți de niște artificii. Dacă persoanele pe care le întâlniți vin cu povești prea frumoase ca să fie adevărate, atunci probabil că nu sunt.

Fecioară

Nativii din Fecioară trebuie să își petreacă această zi înconjurați de prieteni, fie că ies la o bere, fie că decid să  meargă într-o mică excursie. Nativii singuri au, astăzi, o mare șansă de a întâlni o persoană specială, care poate deveni partenerul ideal.

Balanţă

Balanțele vor avea parte, astăzi, de o zi plină de relaxare și conversații plăcute. Bucurați-vă de compania familiei sau a prietenilor, dar și de faptul că astăzi nu trebuie să faceți absolut nimic. Este recomandat să dormiți pentru a vă recăpăta forțele.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor fi chemați, astăzi, în ajutorul unor prieteni sau a unui membru al familiei. Evitați să fiți răutăcioși și oferiți-vă sprijinul. Un conflict este posibil în viața personală, însă totul s-ar putea transforma într-o seară pasională.

Săgetător

Săgetătorii se relaxează astăzi. Nimic nu-l poate scoate din această stare. Face doar ceea ce-i place, ce-l face să uite de toate cele petrecute la locul de muncă în ultima săptămână. Uită pentru moment toate proiectele pe care le are în derulare!

Capricorn

Ajustează-ţi planurile în funcţie de posibilităţil de care dispui. Nu te ambiţiona să rezolvi probleme delicate dacă timpul nu este de partea ta. În plan financiar, veştile sunt bune aşa că ar trebui să te interesezi să pui în practică investiţia aia masivă la care te gândeai.

Vărsător

Vărsătorul suferă în tăcere. Parcă îl paște o mică depresie, de aceea trebuie să iasă în oraș cu un grup mai mare de prieteni, unde să uite de probleme. O ieșire într-un club unde se dansează vă poate scoate din această stare care nu vă caracterozează deloc.

Pești

Nativii Pești sunt la un pas de o indigestie sau o altă problemă de acest gen. Trebuie să fie atenți ce și cât mănâncă, pentru a nu avea probleme. O dietă ar fi bună în această perioadă, însă doar împreună cu puțin mai multă mișcare! Vă veți simți foarte bine!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×