Horoscop Valentine’s Day 2020. Zodia care se va despărţi de Ziua Îndrăgostiţilor

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
14/02/2020, 08:15
Horoscop Valentine’s Day 2020. Zodia care se va despărţi de Ziua Îndrăgostiţilor
Zodiile care se despart de Ziua Îndrăgostiților

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul special de Ziua Îndrăgostiților. Multe zodii vor petrece o zi foarte romantică alături de partenerul de viață, însă sunt altele care vor vrea să fie cât mai departe de consoarta lor.

Așa arată horoscopul special de Ziua Îndrăgostiților pentru fiecare zodie

Berbec

Nativul Berbec va petrece ziua de 14 februarie într-o atmosferă foarte romantică. Aceasta începe bine de la primele ore ale dimineții, dar va continua seara, când partenerul îți va pregăti un cadou savuros.

Taur

Nativul Taur va avea parte de o zi frumoasă și el. Își va scoate partenerul în oraș, unde va avea parte de o seară linistită, o cină romantică și un cadou frumos.

Gemeni

Gemenii au parte de momente epuizante la locul de muncă, dar acasă va reuși să se odihnească și să își reîncarce bateriile. Va fi liniște și pace, chiar dacă acesta nu sărbatorește Sfântul Valentin.

Rac

Racul va reuți să enerveze pe toată lumea. Fie la locul de muncă sau acasă, Racul este pus pe scandal astăzi, fapt care îl nemulțumește pe partenerul de viață.

Leu

Ziua începe prost petru Leu, cu mici înțepături din partea partenerului de viață, evident nemulțumit. Seara, micile înțepături devin din ce în ce mai profunde și se poate ajunge la un scandal care s-ar putea termina urât, poate chiar cu o despărțire.

Fecioară

Fecioara este tare nemulțumită. La locul de muncă are probleme, dar și acasă. Partenerul de viață i-ar putea spune verde-n față că are o altă relație.

Balanţă

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Balanței au parte de o zi bună. La locul de muncă va fi o atmosferă relaxată,parcă de sărbătoare iar partenerul de viață i-a pregătit o surpriză dulce.

Scorpion

Lucrurile nu stau bine pentru nativii Scorpion, care reușesc să calce pe bătături pe toată lumea. Partenerul de viață stă parcă pe un butoi cu pulbere care stă să explodeze.

Săgetător

Săgetătorul este posibil să-și petreacă Ziua Îndrăgostiților tot singur. Partenerul de viață va întârzia suspect de mult, iar atunci când vine nu prea mai are chef de vorbă, iar de-aici și până la scandal mai este doar un pas.

Capricorn

Capricornul va avea o zi agitată. La serviciu șefii îl cam iau la ochi din cauză că întârzie, iar acasă apare o defeciune care trebuie remediată urgent.

Vărsător

Vărsătorul face din Ziua Îndrăgostiților o adevărată petrecere, mai ales după ce va invita la el mai mulți prieteni. Se va cânta, se va dansa și se vor lega noi prietenii.

Peşti

Peștii se strecoară pe lângă sarcinile de serviciu astăzi, iar colegii vor închide ochii, de data aceasta. Nativii Pești care sunt singuri pot întâlni acea persoană specială pe care o ateaptă de ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×