Horoscop karmic pentru luna martie. Racii sunt plini de idei noi, profitabile

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
13/02/2020, 10:53
Horoscop karmic pentru luna martie. Racii sunt plini de idei noi, profitabile
Horoscop karmic luna martie. Sursa foto: huff.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul karmic pentru luna martie. Multe dintre zodii se vor vedea puse în fața unor planuri noi, elaborate de ei sau de alții. Este vorba despre noi începuturi. Unii vor schimba locul de muncă, alții partenerul de viață.

Așa arată horoscopul karmic pentru luna martie

Berbec

Înluna martie, energiile sunt concentrate pe finalizarea ciclului anual, ceea ce poate afecta activitatea și încrederea.  Potențialul și pofta de viață vor fi relativ stabile, deși energia se va schimba în prima și în special în cea de-a doua decadă. Afacerile ar putea merge destul de prost.

Taur

Pentru Taur, sfera emoțională va fi foarte instabilă. Dorințele și dispozițiile se vor schimba adesea, iar interesele de iubire vor fi pe termen scurt. Prima jumătate a lunii martie reprezintă o perioadă favorabilă pentru manifestarea individualități. Veți fi energici, intenționați, deschiși comunicării, iubirii și cunoștințelor noi

Gemeni

Luna martie aduce unele probleme de sănătate, dar energiile sunt favorabile, așa că nu trebuie să vă faceți probleme.
Aveți o perspectivă absolut clară în afaceri, și trebuie să vă bazați mai mult pe voi înșivă decât pe parteneri. Proiectele care au început cu succes acum ceva timp, în acest moment pot ridica dubii sau pot apărea probleme neașteptate.

Rac

Racii sunt plini de idei noi, profitabile. Totuși, nativii vor fi într-o stare de căutare creativă și instabilitate emoțională. Ideile și emoționalitatea voastră pot fi percepute în mod favorabil de către ceilalți, iar presiunea din partea lor poate provoca un protest. Dacă se ajunge acolo, relațiile interpersonale pot fi amenințate.

Leu

Trebuie să vă schimbați ceva în planurile și ideile voastre. Lucrurile vor necesita acțiuni și decizii concrete și clare, dar care sunt susceptibile să se blocheze în promisiunile și amânările altor persoane. Depozitul creativ din martie ajută ca această lună să devină o perioadă favorabilă pentru punerea în practică a ideilor.

Fecioară

Trebuie să stabiliți cu adevărat care vă sunt obiectivele de bază și să încercați să nu vă mai implicați în mai multe proiecte în același timp. Este o perioadă destul de interesantă și pozitivă, care oferă perspective bune pentru dezvoltarea de parteneriate, cariere sau activități sociale.

Balanță

Veți fi obligați să faceți sarcini de rutină și să vă îndepliniți obligațiile, să slujiți o cauză comună, să faceți sacrificii de bună voie. Veți vedea că acest tip de scop vă poate conduce spre succes. Va trebui să petreceți mult timp în îndeplinirea responsabilităților familiale, îngrijindu-vă părinții, luând asupra voastră o parte din problemele lor.

Scorpion

Luna martie este una armonioasă pentru iubire, creativitate, pentru întărirea relațiilor cu copiii, pentru dezvoltarea lor. Vețiavea cheltuieli însemnate. Veți reuși să puneți bazele a ceva foarte original care va atrage sponsori și asistenți în ideile și proiectele voastre.

Săgetător

Veți fi implicat serios în treburi creative și de auto-dezvoltare. Unele restricții privind finanțele și lipsa vitalității pot dicta un ritm mai relaxat și familial al vieții. Este o perioadă creativă în care se pot obține rezultate în munca voastră, mai ales datorită sprijinului prietenilor. Comunicarea va fi foarte interesantă, iar alții vă pot inspira cu ideile lor.

Capricorn

Este o perioadă armonioasă pentru sănătate, socializare, întâlniri cu rudele și prietenii, alături de care vă puteți deschide sufletul. Este o perioadă favorabilă pentru dezvoltarea talentului la scris, pentru performanțe notabile în câmpul muncii. Trebuie să țineți cont de faptul că relațiile cu partenerii pot fi dificile.

Vărsător

Este o perioadă bună petru investiții și achiziții profitabile. Veți putea realiza planuri pe termen lung legate de casă, familie, îmbunătățirea condițiilor de viață, cumpărarea de bunuri imobiliare, achiziții importante. Este posibil ca cineva să se poată juca cu ce e al vostru, folosindu-vă ca sursă de venituri suplimentare. În această situație, problemele vechi ies la suprafață, astfel că va trebui să vă bateți capul pentru a găsi variante.

Pești

Luna martie vă ajută să atrageți atenția oamenilor influenți, care vă vor ajuta să puneți pe picioare o afacere foarte profitabilă. Toate propunerile și proiectele noi, discuțiile despre planuri pot să deschidă noi orizonturi și să ofere ocazia de a pune în practică ideile și de a le face să devină realitate. Există o oportunitate de a crea o familie, alături de o persoană foarte interesantă, alături de care vă vedeți viitorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×