Liviu Dragnea, abandonat de avocaţii săi, va petrece Ziua Îndrăgostiţilor în închisoare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 10:04
Liviu Dragnea, abandonat de avocaţii săi, va petrece Ziua Îndrăgostiţilor în închisoare
Liviu Dragnea petrece Ziua Îndrăgostiţilor în închisoare. Sursa foto: Hepta

Liviu Dragnea va petrece Valentine’s Day în închisoare. Fostul şef al PSD a avut a avut marţi proces de contestare a pedepsei, dar la proces nu a ajuns niciunul din avocaţii săi, astfel că a fost acordat un nou termen în data de 18 februarie. Astfel, Liviu Dragnea nu va fi alături de Irina Tănase de Ziua Îndrăgostiţilor.

Liviu Dragnea petrece Ziua Îndrăgostiţilor în închisoare

Liviu Dragnea nu va petrece Valentine’s Day alături de Irina Tănase, iubita lui. La ultimul proces de contestare a pedepsei avocaţii fostului şef al PSD nu au fost prezenţi în sala de judecată.

Unul dintre ei a trimis printr-un alt avocat împuternicit că are probleme medicale şi nu se poate prezenta. De altfel, avocatul împuternicit a prezentat instanţei actele medicale.

Termenul contestării de executare a pedpsei, amânat pe 18 februarie

Acestea au fost citite de judecător. Astfel, a reieşit că avocata Flavia Teodosiu este în repaos medical în perioada 11-14 februarie, neputându-se prezenta la proces în apărarea lui Liviu Dragnea.

Cornel Liviu Popescu, celălalt avocat al lui Liviu Dragnea, nu s-a prezentat nici el la termenul de miercuri al procesului. Ca urmare, DNA a fost de acord cu cererea de acordare a unui nou termen. Judecătoarea Manuela Orzaţă a stabilit ca judecarea contestaţiei de executare a pedepsei să fie reluată pe data de 18 februarie.

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a luat în discuţie contestaţia la executare făcută de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive. Liviu Dragnea, 56 de ani, are o relaţie cu Irina Tănase, 25 de ani, relaţie pe care cei doi vor să o oficeze cât de curând.

De altfel, Irina Tănase susţine că îl va aştepta pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare pentru a face nuntă cu el. Zilele trecute, au apărut nişte zvonuri cum că cei doi ar intenţiona să se despartă, lucru infirmat de o apropiată a Irinei Tănase.

Totul a plecat de la faptul că Irina Tănase nu ar mai fi purtat inelul de la Liviu Dragnea. Apropiaţii au spus că inelul este un cadou de la fostul om politic, că nu este inel de logodnă, motiv pentru care Irina are perioade, zile, când îl poartă şi zile când nu îl poartă sau apelează la alte bijuterii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×