S-a aflat cine l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA! A dus ”valiza Tel Drum” la procurori

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 21:53
S-a aflat cine l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA! A dus ”valiza Tel Drum” la procurori
S-a aflat cine l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA.

S-a afat cine l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA! Rise Project i-a făcut publică identitatea omului care a dus „valiza Tel Drum” la RISE Project și apoi la DNA.

S-a aflat cine l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA

Cel care l-a turnat pe fostul lider PSD este Sergiu Iordan, care a dezvăluit că documentele au fost transmise mai întâi către jurnaliști, pentru ca apoi să ajungă la procurorii anticoruție.

„Crezi că am curaj să predau așa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal. Prima dată m-am dus la Rise Project și apoi la DNA. La DNA este tot conținutul valizei”, a declarat Iordan.

”Oamenii PSD sunt în toate instituțiile locale”

„Nu s-a schimbat mare lucru. Oamenii PSD sunt în toate instituțiile locale. Teama a rămas aceeași”, a mai spus Sergiu Iordan.

Sergiu Iordan este de profesie electronist și face afaceri de peste 20 de ani cu statul român. „Sunt inginer electronist. Am peste 20 de ani de când fac afaceri”, a precizat Sergiu Iordan.

Anunțul făcut azi de RISE Project: „Omul cu valiza. Faceți cunoștință cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA”.

În dosarul „Tel Drum”, procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie 2017, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Tot în luna noiembrie, Procurorii au pus, în luna noiembrie, sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea.

Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×