FOTO Cum arată azi casa în care s-a turnat filmul ”Singur acasă”

Silviu Ghering    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 10:49
FOTO Cum arată azi casa în care s-a turnat filmul ”Singur acasă” GALERIE FOTO

Cum arată asăzi casa în care s-a turnat filmul Singur acasă ? Casa aceea impunătoare pe care am văzut-o cu toții la începutul anilor 90′,  nu mai arată deloc ca acunci. Bineînțeles, arhitectura casei este aceeași, însă designeul acesteia este complet schimbat. Dacă în film puteam observa o casă desprinsă parcă dintr-o poveste, plină de decirațiuni de sărbători, acum aceasta abia dacă mai aduce cu ceea ce a fost.

Designeul actual al casei tinde să fie minimalist. Mobilierul și culorile sunt schimbate, iar acest lucru oferă o altă notă întregului ansamblu. Dacă în film mobila era masivă, iar întreaga casă emana o euforie greu de explicat, acum totul este simplist. Tonurile de alb ale decorațiunilor și a mobilierului neutralizează aparența acesteia.

Casa din celebrul film „Singur acasă”

Poate cea mai bună comedie de Crăciun din istoria cinematografică, Singur acasă reușește să ne monteze în fața micilor ecrane, să urmărim an de an peripețiile micuțului Kevin. Au trecut 28 de ani de la primul film, lansat pe 16 noiembrie 1990.

Bugetul filmului a fost de 18 milioane de dolari, iar încasările acestuia au înregistrat un record de peste 476,7 milioane de dolari.  Scenaristul filmului a fost John Hughes, care l-a descoperit și pe Kevin, actorul Macaulay Culkin (38). Casa în care s-a filmat Singur acasă se găsește în Winnetka, o suburbie din orașul Chicago, Illinois, SUA.

Casa are o supravață de 394 de metri pătrați, iar ultima oară a fost vândută cu 1,58 milioane de dolari. Actualul proprietar nu dorește să își dezvăluie identitatea, însă a fost de acord să arate oamenilor modificările pe care le-a adus casei.  Vila are cinci dormitoare și 4 băi, dar nu mai arată deloc cum o știam noi.

Singur acasă, în Cartea Recordurilor

Filmul Singur acasă a intrat în Cartea Recordurilor deoarece a rămas 12 săptămâni la rând în topuri și a avut cele mai mari încasări din lume în anii 90′. Regizorul Chirs Columbus, în vârstă de 60 de ani, a motivat alegerea imobilului: “Aveam nevoie de o vilă care să se potrivească pentru cascadorii, care să arate ca o casă de vis  în acelaşi timp”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×