13 cadouri de Valentine’s Day 2020 pentru el. Sunt preferatele bărbaților

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/02/2020, 15:54
13 cadouri de Valentine’s Day 2020 pentru el. Sunt preferatele bărbaților
13 idei de cadouri de Valentine's Day 2020 pentru el

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, iar tu nu știi ce să cumperi pentru el? Ei bine, ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți vine în ajutor și de această dată și îți aduce câteva exemple de cadou cu care îți poți impresiona partenerul.

El va aprecia dacă îi faci cadou de Valentine’s Day 2020 o sticlă de vin sau de șampanie

Iubitul tău sigur va aprecia dacă îi vei cumpăra o sticlă de vin bun sau o șampanie. Apoi, într-o seară romantică, puteți să savurați împreună câte un pahar din băutura primită de la tine. Acest cadou nu este deloc potrivit, dacă are o problemă cu alcool-ul

O agendă

De Valentine’s Day, pentru el poți cumpăra o agendă serioasă, sobră pentru barbatul serios care este iubitul tău, în care își poate trece lucrurile importante pe care le are de făcut pentru ziua următoare.

Un portofel poate fi cadoul practic de care are nevoie

Un portofel elegant, de piele, poate fi un cadou perfect de cadou de Valentine’s Day pentru el. Sau, daca este o fire mai sportiva, un portofel pe gustul lui. In portofel poti strecura si o fotografie cu tine sau cu voi doi. Va aprecia nespus de mult și dacă va găsi o sumă de bani în portofel.

O cana sau chiar două

De Valentine’s Day poti investi intr-o cana pentru iubitul ei. Sau doua cani pentru tine si pentru el. Cu un mesaj simpatic, o declaratie de dragoste.

Frapieră LED cu boxă reîncărcabilă

Împuști doi iepuri de-odată. Puteți asculta o muzică romantică, în timp ce savurați o sticlă de vin chiar și cu lumina stinsă, deoarece frapiera va lumina în noapte.

O mini-vacanță

Un alt cadou pe care poti sa il faci iubitului de Valentine’s Day si pe care il va aprecia, indiferent de varsta, este o mini-vacanta sau doar o noapte la un hotel, in care sa-i indeplinesti toate dorințele. Dacă vrea să plece la pește, nu îl lăsa!

Alte cadouri interesante:

  • Jocuri de societate. Pentru a vă relaxa împreună sau alături de prieteni apropiați.
  • Bilete pentru un weekend la mare, la munte sau într-o altă ţară.
  • Prăjitură cu răvaş. O idee inedită de cadou pentru ziua îndrăgostiţilor. În interior poți pune un bileţel care să conţină un mesaj superb de dragoste.
  • Felicitări transparente care, odată puse în lumină, reflectă o imagine cu voi doi.
  • Tricou personalizat. Poţi să alegi un imprimeu cu mesaje sau poze nostime
  • Parfumul este un cadou potivit. Trebuie să îi cunoști gusturile partenerului și să alegi în funcție de ele.
  • Căni cu mesaje amuzante sau de dragoste
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×