Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Trei zodii au probleme serioase

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
20/10/2019, 11:19
Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Trei zodii au probleme serioase GALERIE FOTO
Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21 - 27 octombrie

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Multe dintre zodii vor avea parte de o săptămână foarte plăcută, însă trei dintre acestea se vor confrunta cu probleme serioase. Fie că rămân fără finanțe, fie că au parte de probleme serioase la locul de muncă, acestea vor avea nevoie de ajutor urgent!

Așa arată zodiacul chinezesc al săptămânii 21 – 27 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Nativul Șobolan are o săptămână bună. Va fi foarte ocupat, va avea întâlniri foarte benefice, de care depind viitorul său. Este posibil să-și găsească un loc de muncă mai bine plătit, iar pe plan sentimental viața nativului respectiv se anunță o îmbunătățire serioasă. Va întâlni persoana potrivită pentru el.

Bivol

Este o săptămână destul e tensionată pentru Bivol. Acesta va avea mici probleme la locul de muncă, iar șefii par să nu-l mai aprecieze la fel cum o făceau în trecut. Se va implica însă într-un proiect ambițios, care îl va scoate din nou în față. Acasă sunt probleme multe de rezolvat, deoarece le-a tot neglizat în ultima perioadă.

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21 - 27 octombrie
Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 21 – 27 octombrie

Tigru

Tigrul se va regăsi în mijlocul unor evenimente de mare viteză. Acesta nici nu va avea timpsă proceseze ce i se întâmplă, însă spre finalul săptămânii va reuși să se mobilizeze și să facă față tuturor provocărilor. Partenerul de viață este cam supărat, însă o ieșire la restaurantul preferat va îmbunătăți lucrurile.

Iepure

Iepurele este nevoit să facă față unor situații tensionate. Totul se rezolvă însă cu calm și mult tact. Trebuie să știi să vorbești cu oamenii și să îi calmezi. În plus, vei fi nevoit să semnezi acte importante și să faci câteva drumuri între avocat și notarul public.

Dragon

Dragonul are parte de o săptămână cu multe suișuri și coborâșuri. Când crede că i-a ieșit proiectul la care lucrează, apar noi situții neprevăzute care îl fac să o ia de la capăt. La fel va fi și relația sentimentală, în aceast săptămână. Partenerul de viață când este lapte și miere, când parcă a băut venin.

Șarpe

Nativul Șarpe lucrează la un proiect nou, care are șanse reale să devină unul de succes. Acesta va reuși să atragă și mai mulți parteneri care se vor arăta dispuși să investească alături de ei. Comunicarea este punctul tău forte și îl vei folosi din plin.

Cal

Ai nevoie de puțin mai multă determninare și perseverență pentru a ajunge acolo unde îți dorești, mai ales când oamenii îți pun bețe-n roate. Fii mai organizat șu caută-ți parteneri care să te susțină și calea spre succes va fi mai ușoară.

Capră / Oaie

Nativul Capră/Oaie nu mai știe cum să se împartă în această săptămână. Rudele, prietenii, cutoții îi cer ajutorul în diferite spețe, iar nativul nu poate refuza pe nimeni, dearece nu-i stă în fire. S-ar putea să fii obligat să-ți revizuiești prioritățile.

Maimuța

Natvul Maimuță are o săptămână liniștită. Are parte de momente foarte dragi alături de familia sa, în sânul căreia își reîncarcă cel mai bine bateriile. Va petrece mai mult timp acasă, deoarece la locul de muncă se nunță liniște și pace.

Cocoș

Săptămâna se anunță una destul de agitată pentru Cocoș, care are de plătit niște facturi mai vechi. După ce le va achita, va intra într-o criză financiară acută, de aceea va fi nevoit să apeleze la ajutorul financiar al unor rude sau prieteni.

Câine

Nativul Câine are probleme cu o persoană care în față râde și vorbește, iar pe la spate încearcă să-l discrediteze. Oamenii cu două fețe trebuie evitați din start. Acasă se anunță un eveniment important, la care va lua parte familia extinsă.

Mistreț

Nativul Mistreț are de făcut investiții, însă trebuie să fie cu băgare de seamă. Pot apărea probleme legate de acte, așa că înainte de a-ți pune semnătura pe vreun act, trebuie să consulți un specialist, pentru a evita posibile situații neplăcute, care să te facă să pierzi bani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×