Ce spune cu adevărat semnul tău zodiacal din horoscopul chinezesc

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 19:11
Ce spune cu adevărat semnul tău zodiacal din horoscopul chinezesc GALERIE FOTO
Ce spune cu adevărat semnul tău zodiacal din horoscopul chinezesc

Te-ai întrebat vreodată ce spune cu adevărat semnul tău zodiacal din horoscopul chinezesc? Dacă ești interesat să afli, trebuie să știi mai întâi că horoscopul chinezesc este diferit de cel european. Nu se iau în considerare perioadele determinate între două luni, ci anul în care te-ai născut.

În horoscopul chinezesc sunt cinci elemente esențiale care influențează zodiile, însă caracteristile generale sunt aceleași. Cele cinci elemente sunt: metal, apă, foc, pământ și lemn. Iată și cele 12 zodii: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Ce spune cu adevărat semnul tău zodiacal din horoscopul chinezesc

Apariția horoscopului chinezesc își are rădăcinile în folcorul chinezilor, care cred că Buddha a convocat tote animalele de pe pământ înainte să părăsească această lume, dar numai 12 dintre ele au venit. Pentru a le răsplăti, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele uneia dintre ele, în ordinea în care au sosit. Iată ce spune cu adevărat semnul tău zodiacal din horoscopul chinezesc.

Semnele Zodiacului Chinezesc în funcție de an
Semnele Zodiacului Chinezesc în funcție de an

Șobolan

Poate fi atât de deschis și de cinstit încât să se afle de multe ori în dezavantaj. Este de obicei fericit, sociabil și strălucitor și îi plac petrecerile și reuniunile. Șeful Șobolan poate arăta o mare înțelegere pentru necazurile subordonaților sau pentru felul în care aceștia își practică meseria.

Bou

Semnul Boului reprezintă belșug prin muncă și curaj. Persoană liniștită, sociabilă și de încredere. Maschează o minte rațională și hotărâtă. Nativii din această zodie pot fi naivi în privința sentimentelor. Știu să dea ordine, dar și să le îndeplinească.

Tigru

Tigrul reprezintă putere, pasiune și curaj. Inspiră respect și teamă celor din jurul său. În tinerețe încearcă să ducă o viață boemă. Un Tigru, indiferent de situația în care se va afla, cât de jos va fi, nu se va da niciodată bătut. Este un tip sensibil, simpatic și cald.

Iepure

Iepurele reprezintă bunăvoința, bunele maniere, vorba sfătoasă, bunătatea și sensibilitata la frumos. Deși cu cei pe care îi iubește este afectuos și devotat, în același timp cu ceilalți este superficial și nemilos. Este un bun negociator și folosește foarte rar cuvintele aspre.

Dragon

Este puternic și nu va înceta niciodată să captiveze și să uimească. Este un adevărat depozit de energie. Dragonul nu este un tip afectiv, emotiv sau foarte romantic și consideră că dragostea și flatarea sunt drepturi ce i se cuvin.

Șarpe

Este un viclean om de afaceri, artist în politică, înțelept, gânditor, teolog. Îi plac cărțile bune, muzica, mâncarea și teatrul de bună calitate. Își ascunde bine secretele mai ales că multe dintre ele sunt de-a dreptul îngrozitoare.

Cal

Persoană plăcută, îndemânatică, isteață și populară. Poate fi observat datorită mersului său iute și grațios, reflexelor sale rapide și felului ager de a vorbi. Instabilitatea lui reiese din numărul mare de stări sufletești schimbătoare.

Oaie

Cel mai feminin semn din tot zodiacul chinezesc. Mai este numit și Bunul Samaritean. Modul său de a fi indirect, secretos, poate să enerveze pe cele mai multe semne lunare în mod direct. Nu o să rupă niciodată legăturile de familie.

Maimuță

Este semnul creativității, al inventivității, al acționarului. Este un escroc capabil să păcălească pe oricine. Știe să își ascundă sentimentele și să își pregătească mișcările înșelătoare. Maimuța este inteligentă, norocoasă, dar și neobosită.

Cocoș

Este ordonat, deștept, curat, clar, decis, onest, vioi și direct. Are o personalitate foarte impunătoare și i se potrivește orice carieră. Pare atât de puternic și din cauză că este foarte pozitiv în certitudinele sale, pe care tinde să le ascundă în mintea sa de privirile celorlalți.

Câine

Este cel mai iubit semn din zodiacul chinezesc. Este foarte fidel și are o pasiune pentru justiție și fair-play. Câinele este pesimist chiar și atunci când este pus într-o situație strălucitoare. Oamenii au încredere în el și îl respectă pentru că are simțul datoriei.

Misterț

Curtenitor, elegant, brav, ferm, se va dedica în totalitate scopului ales și vă puteți baza pe el pentru că este foarte sincer. Este răbdător și nu este deloc certăreț. Va fi atras de slujbele sociale și caritabile pentru că este un tip generos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×