Avertismentul astrologilor pentru Anul Porcului, în Zodiacul Chinezesc. Ce se întâmplă marți, 5 februarie

Ana Chivu   
în Horoscop
04/02/2019, 14:35
Avertismentul astrologilor pentru Anul Porcului, în Zodiacul Chinezesc. Ce se întâmplă marți, 5 februarie
Ce spun astrologii pentru nativii din Zodiacul Chinezesc?

Anul Porcului în Zodiacul chinezesc prevestește lucruri bune pentru toți nativii! Aceștia sunt extrem de norocoși, în 2019 vor avea parte numai de evenimente frumoase, liniște spirituală și surprize pe plan sentimental. În urmă cu doi ani a fost Anul Cocoșului de Foc. Acesta a indicat o creștere economică iemnsă pentru zodiile din Horoscopul Chinezesc.  „Când zici mistreț, zici animal puternic, care poate rezolva unele probleme. Anul acesta, se va face o analiză a celor 11 ani.  Anul Mistrețului aduce tuturor abundență, o stare de bine.

Apare acea relaxare a bugetului, mai ales. Anul acesta, toate zodiile trebuie să0și folosească banii pentru plăcerile lor, nu pentru a economisi. Cheltuielile însă trebuie să fie ponderate! Anul Mistrețului nu acceptă decât lucrurile pozitive. Gică Contra va rămâne sigur, cu părerile lui. Este timpul să cernem și prieteniile. Să vedem care ne este prieten și care nu”, a spus astrologul Mihai Voropchievici despre anul Porcului în zodiacul chinezesc.

Ce aduce nativilor Anul Porcului, din Zodiacul Chinezesc?

Anul Porcului aduce un declin pe partea financiară, nativii au avut parte de sume frumușele în urmă cu doi ani. Cel mai recent An al Porcului a fost în urmă cu 60 de ani. Aceea a fost perioada marcată de Războiul din Vietnam și de revoltă tiberiană. Persoanele născute în anii Porului și Șarpelui au mai mult ghinion, dar se pot proteja cu ajutorul unui pandantiv cu tigru. Cei norocoși azi, dar și pe toată perioada anului, sunt cei născuți sub semnul Tugrului, Iepurelui și Caprei.

Ce spun astrologii pentru Zodiacul Chinezesc?
Ce spun astrologii pentru Zodiacul Chinezesc?

Este indicat ca toate zodiile să fie calme și să aibă mintea relaxată. Un impuls nebunesc să mă întind spre el și să îl ating, să îi mângâi fața perfectă doar o dată, în întuneric, aproape m-a copleșit. Condiția dragostei este să caute, nu să descopere, să vrea să știe, fără să afle, să fie ritmul unei continue mișcări spre un orizont mereu văzut, dar mereu îndepărtat. Mai mult decât curiozitate: nostalgie.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×