Zodiac chinezesc 4-10 februarie! Pentru ce zodii săptămâna viitoare va fi una grea?

Ana Chivu   
în Horoscop
02/02/2019, 17:08
Zodiac chinezesc 4-10 februarie! Pentru ce zodii săptămâna viitoare va fi una grea?
Horoscop săptămânal chinezesc! Cum vor evolua nativii?

Iată ce vor face zodiile și cum vor evolua în săptămâna viitoare, conform zodiacului chinezesc pentru 4-10 februarie! Anul mistrețului de pământ aduce multe lucruri bune și evenimente foarte fericite pentru ei! Totul se schimbă la 180 de grade. Se recomandă răbdare, altfel lucrurile bune ivite pentru ei nu vor mai apărea.

„Trebuie să ştii să perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie să fii echilibrat pentru a avea posibilitatea să examinezi cu calm şi limpezime. Trebuie să examinezi cu calm şi vedere clară pentru a ajunge la linişte, la încredere. Trebuie să fi obţinut liniştirea, încrederea, pentru a putea discerne esenţialul lucrurilor. Când se discerne esenţialul lucrurilor, se poate atinge scopul.”

Zodiac chinezesc 4-10 februarie! Ce se indică pentru zodii?

Zodiac chinezesc 4-10 februarie
Zodiac chinezesc 4-10 februarie

Celebrități născute în anul mistrețului:

  • ducesa Camilla de Cornwall (1947)
  • Elton John (1947)
  • Hillary Clinton (1947)
  • Simon Cowell (1959)
  • Alan Sugar (1947)
  • Amy Winehouse (1983)
  • Elvis Presley (1935)
  • David Bowie (1947)

Șobolan

În săptămâna aceasta vrei gesturi mici, pline de bunătate. Arta și media merg foarte bine pentru șobolani și vor vedea că energii celeste inspirate circulă pentru a le deschide mințile spre noi idei și moduri de a merge înainte. Toti șobolanii se vor bucura de romantism și prietenie în weekend.

Bivol

Pentru bivol este timpul să fie mai tenace. Bivolii restimulează vechi prietenii, pentru care nu este momentul. În weekend, mintea îți va fi mai clara. Vrei o nouă poveste de dragoste neapărat.

Tigru

Ai atenția îndreptată pentru lucrurile din casă. Ai nevoie neapărat de vorbe bună și energie foarte pozitivă în jurul tău. După mijlocul săptămânii, familia va fi pe primul loc.

Iepure

Înceară să faci ceva cu creativitatea ta și să beneficieză de ceea ce ți-a fost dat. În weekend, se anunță că te poți aștepta la niște sclipiri romantice fabuloase. Asta te va face să te miri de persoana iubită.

Dragon

Dacă îți schimbi programările și întâlnirile se anunţă câteva dificultăți. De asemenea, este important să îți faci timp pentru relații. E important să te simți iubit.

Șarpe

Dacă nu plănuiești să faci nimic, se anunță o săptămâna bună pentru a-ți căuta un nou loc de muncă. Ți se recomandă să îți aduni toți prietenii în jurul tău, ca să te simți bine şi să te consulţi pentru o decizie.

Cal

Este o săptămâna excelentă pentru a studia. Lucrurile se mențin calme în familie și în grupurile de prietenie. Dacă încerci schimbări majore, să știi că nu este momentul. Bucură-te de ceea ce ai acum și simte-te bine. Apreciază locul în care ai ajuns!

Capră-Oaie

Faci planuri solide pentru weekend. Ești pus pe petrecere și vrei să nu-ți mai pese de nimic. Pe plan amoros stai foarte bine, ai numai oameni speciali în viața ta, oameni de la care ai ce să înveți.

Câine

Ți se recomandă să îți restabilești prioritățile. Ai pate de niște oportunități deosebite care apar în calea ta o singură dată în viață. Lasă weekend-ul să decurgă așa cum își dorește, nu-ți mai face planuri.

Mistreț

Ai parte de multe energii pozitive, din păcate, pare că pe la mijlocul săptămânii se termină. Ai un moment mai greu, ai de luat o decizie. Urmează să studiezi un nou domeniu. Trebuie să găsești echilibru între plăcere și muncă.

Maimuță

Oricare ar fi planurile pentru această săptămână, ia-ți ceva timp liber și nu te grăbi să faci lucruri. Graba mereu strică treaba. Maimuțele, în relațiile de iubire, au nevoie să dea dovadă de tact și de libertatea de a-și exprima trăirile. După mijlocul săptămânii, aveți programate întâlniri importante ori interviuri, de aceea încercați să vă încărcați cu energie pozitivă. Pentru weekend este bine să petreci alături de familia ta.

Câine

Deschide-ți mintea pentru a lăsa ca lucrurile noi să intre în viața ta. Sunt unele posibilități importante care pot apărea în calea ta, îndeosebi dacă ești singur și mai ales în căutarea unui om care să îți fie alături. De asemenea, trebuie să amintim de faptul că viața nu este numai despre datorie și nevoile altora, lucru pe care trebuie să îl înveți. În weekend e bine să faci tot ce îți place și să te bucuri de timpul tău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×