Horoscop zilnic: duminică, 3 februarie 2019. O zodie primește reproșuri!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
02/02/2019, 15:44
Horoscop zilnic: duminică, 3 februarie 2019. O zodie primește reproșuri!
Horoscop zilnic, duminică, 3 februarie 2019

Conform horoscopului zilnic, duminică, 3 februarie, o zodie primește reproșuri din partea unui șef sau a unei autorități. De asemena, previziunile astrologilor anunță și o invitație la un eveniment cu multe persoane, loc în care s-ar putea să fii personajul principal. Experții atrag atenția și asupra atitudinii unei zodii.

E recomandat să vorbească strict despre ce este vorba și să-și spună părerea direct și la obiect, nefolosind multe cuvinte. Totodată, semnele zodiacale pare să treacă printr-un moment care îi face să se simtă total bulversați, așa că ar fi bine să asculte sfaturile membrilor familiei. De altfel, în momentele de genul, numai oamenii dragi sunt susținătorii cei mai puternici și potriviți.

Așa arată horoscopul de azi, 3 februarie 2019

Iar, pentru a evita situațiile conflictuale, este recomandat ca zodiile să îți țină în frâu orgoliul, să fie diplomați și toleranți. Cât despre partea plină a paharului, cei care se vor bucura din plin de ziua de duminică, 3 februarie 2019, sunt fără dar și poate Taurii. Aceștia vor pleca peste hotare, iar relaxarea este singurul lor scop în această zi.

Horoscop zilnic: duminică, 3 februarie 2019. O zodie primește reproșuri!
Duminică, 3 februarie 2019, o zodie primește reproșuri

Berbec

Zilele acestea sunteți miezul în toate activitățile asta fie că vreți, fie că nu. Este posibil să fiți invitat la un eveniment cu multe persoane, iar personajul principal veți fi tot dumneavoastră.

Taur

A doua zi de weekend anunță vești bune și plecări peste hotare. Această deplasare te va aduce aproape de câțiva oameni dragi.

Gemeni

Este un moment propice pentru a-ți verifica bugetul. Este nevoie să achiți câteva plăți din timp, lucru care te face să îți calculezi fiecare leu.

Rac

Duminică, 3 februarie 2019, nucleul pentru nativii zodiei Rac este relați de cuplu, însă nu într-un sens bun. Ești provocat într-o discuție în contradictoriu, astfel că e bine să te înarmezi cu multă răbdare.

Leu

S-a acumulat oboseală, așa că este momentul să te relaxezi, însă nu ieșind din casă. Nimic nu te-ar putea face să te miști din pat.

Fecioară

Relația sentimentală este subiectul principat duminică, 3 februarie 2019, dar nu pentru că lucrurile ar merge ca unse, ci pentru că relația cu persoana iubită lasă mult de dorit.

Balanță

Ești prin în treburile casnice. Ai chef de curățeni și îți și place ca toate lucrurile să fie puse la punct. O să îți chemi prietenii la tine, la un grătar. Vrei să stai până la apus la povești și să asculți muzică bună și să te distrezi.

Scorpion

Astrele îți prezic niște călătorii de scurtă durată. De asemenea, se anunță că vei pleca într-o excursie cu cineva drag ție, cineva cu care n-ai mai petrecut de multă vreme timp de calitate, așa cum obișnuiai să faci.

Săgetător

Faci investiții bune. O să ai de făcut multe cumpărături, toate foarte bune. Cu toatea acestea, ți se recomandă să și pui puțin deoparte, pentru zile negre.

Capricorn

Finalul săptămânii te prinde egoist. Nu te interesează deloc relațiile cu ceilalți sau ceea ce părere au alții despre tine. Ai timp liber, astfel că decizi să faci ceva spor și să mănânci mai sănătos.

Vărsător

Te retragi din forfota din oraș. Îți iei un timp liber să te relaxezi și să îți pui ordine în gânduri. Fii prudent și nu asculta de ceea ce auzi din jurul tău.

Pești

Ai în jurul tău numai prieteni și persoane care doresc să te protejeze. Ți se recomandă să fii prudent și să ai grijă mare mai ales la ce faci. Evită să promiți lucruri pe care nu le vei dovedi vreodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×