Horoscopul dragostei pe februarie 2019. Ce zodie are de suferit de Valentines Day

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/02/2019, 08:37
Horoscopul dragostei pe februarie 2019. Ce zodie are de suferit de Valentines Day
Află ce zodie va suferi de Valentines Day în horoscopul dragostei 2019!

Ce zodie va avea de suferit în dragoste în luna februarie? Află dacă vei rămâne sau nu singur chiar de Ziua Îndrăgostiților! Astrologii au indicat zodia Pești ca fiind cea ghinionistă pe acest plan. Se pare că luna februarie este una de dragoste… interzisă pentru ei!

Un impuls nebunesc să mă întind spre el și să îl ating, să îi mângâi fața perfectă doar o dată, în întuneric, aproape m-a copleșit. Condiția dragostei este să caute, nu să descopere, să vrea să știe, fără să afle, să fie ritmul unei continue mișcări spre un orizont mereu văzut, dar mereu îndepărtat. Mai mult decât curiozitate: nostalgie.”

Horoscopul dragostei pe februarie 2019. Cum sărbătorești de Valentine’s Day?

Află ce-ți rezervă astrele pentru 14 februarie!
Află ce-ți rezervă astrele pentru 14 februarie!

Vărsător

Pentru vărsători luna februarie este o perioadă de avertismente din partea  astrelor. În data de 2 februarie este indicat să nu iei în considerare zvonurile și bârfele auzite. Trebuie să te concentrezi pe tine ca să poți dezvolta un proiect. După data de 4 februarie, în viața ta va apăra cineva din trecutul amoros. Dincolo de 10 se anunță sume surpriză. Pe 14 februarie, de Valentine’s Day vei avea parte de o atmosferă frumoasă, dar, atenție!, cu familia, nu cu o persoană iubită.

Săgetător

Vei avea parte de o lună plină de nervi, țipete, certuri, discuții și concedieri la locul de muncă. Toate acestea se vor petrece până în data de 14 februarie, pentru că de acolo se va instala în continuare o atmosferă mai frumoasă și liniștitoare, total deosebită față de ceea ce ai avut parte înainte. Pe 19 februarie vor veni câteva clipe frumoase alături de persoana iubită.

Scorpion

Se anunță o lună de câștiguri mari! În cursul zilei de 2 februarie vor apărea oportunități ale măririi bugetului. După data de 10 te vei înțelege mai bine cu cei din familie, iar pe 13 se anunță tensiuni la serviciu. În ziua de 23 februarie vei sta prost cu comunicarea, astfel că vei izbucni atunci când lumea se așteaptă mai puțin.

Fecioară

Tu ești fericitul unei luni pline de dragoste! În ziua de 2 februarie este ideal să-ți lași gelozie ascunsă, pentru că s-ar putea să preia prea mult controlul și astfel să îți superi „jumătatea” foarte rău. După 10 ale lunii vei comunica mult mai mult cu partenerul, dar pe 13 vor apărea niște discuții între voi, la fel ca și pe 22 februarie.

Leu

Din păcate, luna februarie este pentru tine luna conflictelor la locul de muncă. În cursul zilei de 2 vei primi foarte multe sarcini la serviciu care nu sunt tocmai de domeniul tău. Trebuie să fii optimist și să privești cu pozitivitate tot ce vei avea. Pe 19 ești predispus să înșeli.

Gemeni

Te desparți definitiv și irevocabil de partenerul pe care l-ai avut până acum. Dacă pentru alții februarie este luna iubirii, pentru tine este luna de despărțire și suferință. Pe 4 februarie vei avea un moment bun în care să investești sume în ceva ce-ți va aduce bucurie. După 10 ale lunii trebuie să te aduni și să te implici în ceea ce ai de făcut pentru muncă.

Taur

Ești într-o situație critică pe plan financiar. Pe 2 februarie s-ar putea să îți exteriorizezi trăirile și convingerile religioase. De pe data de 13 vei avea tendința să tratezi agresiv lumea din jurul tău. Pe 22 nu este un moment bun să împrumuți bani de la nimeni.

Berbec

Luna februarie se deschide pentru tine cu persoane iubitoare în jurul tău. O să îți vizitezi rudele și te vei întâlni cu prieteni buni din copilărie care ți-au lăsat numai amintiri frumoase. Oameni cu „vocație” – și posibilități! – de… sponsori îți vor oferi șansa să începi un proiect alături de ei!

Rac

Pe 2 februarie vei avea parte de lucruri care te vor bucura spiritual. Pe 13 vei lucra extrem de mult, astfel că vei fi extenuat şi nu vei avea idei pentru petrecerea de pe 14, de Ziua Îndrăgostiţilor. Pe plan financiar nu stai nici foarte bine, dar nici foarte rău. Ai putea să îţi găseşti un loc de muncă mai liber, te va ajuta mult.

Balanţă

După data de 4 februarie s-ar putea să se înfiripe ceva între tine şi un prieten/prietenă din copilărie. Niciodată n-ai văzut posibilitatea asta, pur și simplu se va întâmpla.

Capricorn

Ești într-o cumpănă. În momentul de față parcă nu-ți merge bine pe niciun plan. Nici nu ți-ai găsit marea dragoste, dar nici la venituri nu stai foarte bine. La serviciu parcă nu te mai simți bine, cu familia te-ai cam certat. Din păcate, ești ghinionistul zodiacului.

Peşti

Pe 6 îți vei regăsi o prietenă, sau un prieten, care te va scoate din starea în care ai „apus” de multă vreme. Este momentul tău, este timpul să te distrezi și să simți cu adevărat că trăiești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×