Horoscop bani pe februarie 2019. Cine dă lovitura în această lună

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Horoscop
02/02/2019, 08:37
Horoscop bani pe februarie 2019. Cine dă lovitura în această lună
Horoscop bani luna februarie 2019

Potrivit horoscopului, partea care ţine de bani în luna februarie 2019 anunţă… bucluc pentru majoritatea zodiilor! Este bine ştiut că aceștia vin și se duc, dar cum se duc luna asta este chiar uimitor, astfel că unii nativi vor ajunge să se înfurie, iar alții să se lase pagubași, căci cu banii nu te pui…

Cei vizați de astre în luna februarie 2019 sunt nativii zodiei Leu. Aceștia par să aibă datorii mai vechi, lucru deloc plăcut. Printre cei care vor suferi luna aceasta, mai sunt și nativii zodiei Fecioară, care fac plăți care… nu le aparțin! De asemenea, și Scorpionii sunt puși într-o situație delicată din acest punct de vedere.

Horoscop lunar. Zodii care întâmpină probleme din punct de vedere financiar în februarie

Chiar dacă vrei ori ba, banii fac parte din lucrurile fără care nu putem trăi, însă e recomandat ca atunci când se întâmplă să nu mai fie la fel de mulți ca odinioară, să nu intrăm în panică. Totul se rezolvă cu calm și sigur va urma o perioadă mai bună în viitorul apropiat.

Berbec

Previziunile astrologilor arată că nativii zodiei Berbec își revin încet și sigur. Aceștia încep să câștige bani măcar îndeajuns ca să-și plătească datoriile și asta nu-i de dat la spate.

Taur

Horoscop bani pe februarie 2019. Cine dă lovitura în această lună
Încasezi bani, dar nu te bucuri de ei pre mult

Încasezi banii pe luna februarie, motiv de bucurie, și se pare că vrei să dai mare parte din ei pe un obiect la care îți tot stă mintea.

Gemeni

Cum iei banii, așa îi și dai. De fapt, în câteva zile ajungi să nu mai știi că ai avut. Îți cumperi lucruri noi de toate felurile, iar apoi te întrebi pe ce s-au dus atâția bani.

Rac

Luna februarie pentru nativii Rac anunță numai bine în segmentul financiar. Se pare că există o sursă alternativă prin care poți obține venituri. E recomandat să începi să pui și bani deoparte.

Leu

Vizații astrelor au de plătit datorii, însă se așteptau la asta, căci au strâns ceva bani înainte. Cu toate acestea, luna februarie vor fi de-a dreptul… chitroși, nu știi termenul?, este „argoul” pentru zgârciți, și asta pentru că își vor calcula fiecare leu.

Fecioară

Horoscop bani pe februarie 2019. Cine dă lovitura în această lună
În februarie 2019, banii nu sunt făcuți să stea la tine

Vei fi implicat într-o încurcătură fără să vrei, ce reușește să îți strice echilibrul. Ești nevoit să faci plăți care nu îți aparțin, însă din bun-simț le vei face.

Balanță

Previziunile astrelor anunță pentru Balanțe echilibru financiar. Calculezi totul cu cap. De asemenea, e posibil ca oamenii să te determine să le dai bani ori să plătești ceva în locul lor.

Scorpion

Ești pus într-o situație nu tocmai comodă din care nu vezi nicio scăpare, momentan. Poate ai promis ceva și nu mai poți să te ții de cuvânt sau poate un anumit bun pe care ți-l dorești e mai scump decât ți-ai permite, lucru care te scoate din sărite.

Săgetător

Horoscop bani pe februarie 2019. Cine dă lovitura în această lună
Banii nu stau la tine!

Ai mult de lucru în luna februarie, dar nici câștigurile nu vor întârzia să apară. Ai o perioadă bună din punct de vedere financiar, însă astrele te anunță că nu trebuie să faci excese.

Capricorn

Primești o sumă care te bucură, însă imediat vei fi nevoit să o dai pe ceva pentru că partenerul de viață se ridică ușor cu pretenții, ba chiar îți amintește că nu ai participat la cheltuielile din ultima perioadă.

Vărsător

E probabil să ai unele avarii, legate de automobil, locuință sau un alt obiect valoros, astfel că trebuie să scoți o sumă mare de bani din buzunar ori chiar să apelezi la economiile din bancă.

Pești

E bucluc în februarie! Se pare că indiferent ce ai face și cât ai încerca să ții de bani, ei nu stau la tine. Apar cheltuieli de peste tot, pe care ajungi să simți că nu le mai poți acoperi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×