Horoscop Urania pentru 2-8 februarie: Berbecul are responsabilități imense

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
01/02/2019, 13:53
Horoscop Urania pentru 2-8 februarie: Berbecul are responsabilități imense
Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 februarie! Ce spune aceasta despre zodii?

Urania aduce previziuni astrologice pentru perioada curprinsă între 2-8 februarie 2019. Luna Nouă a intrat în nativul Vărsător, iar Venus va intra în Capricorn. „Dintotdeauna oamenii au fost îngrijorați de siguranța viitorului. De asemenea, devin curioși și dornici să-și cunoască viitorul în avans.

În comparație cu anii precedenți, frământați de conflicte, tensiuni și răsturnări de situație dintre cele mai dureroase, anul 2019 promite perioade mai îndelungate de armonie, de reechilibrare, de regăsire, de revenire pe făgașul obiectivelor personale și sociale. Acum avem posibilitatea sa ne adaptăm la schimbările care au avut loc – cu sau fără voia noastră – în plan personal, profesional, social etc.”, potrivit Horoscop 2019.

Horoscop Urania pentru 2-8 februarie: Luna Nouă intră în Vărsător

Horoscop Urania 2-8 februarie
Horoscop Urania 2-8 februarie

Urania aduce previziuni pentru toată perioada cuprinsă între 2-8 februarie 2019. Ce spune astrologul despre nativii zodiacului?

Berbec

Pentru săptămâna 2-8 februarie indicat de Urania arată că este o perioadă de asumare a responsabilităților profesionale. Berbecii au insiprații foarte fericite, sunt hotărâți și rapizi în luarea deciziilor. Au demersuri curajoase, iar pe după-amiază îi așteaptă diverse evenimente legate de străinătate. (călătorii de agrement, de studii, de prospectare, pentru discuții preliminare).

Taur

În săptămâna 2- februarie va fi un efort special de consolidare a unor direcții de viață. Îți recalculezi lucrurile și le prioritizezi. În cursul zilei de 8 februarie se anunță niște evenimente care presupun decizii majore. Luna Nouă în Vărsător va fixa niște lucru în viața ta și-ți va deschide un drum.

Gemeni

Din păcate, în perioada 2-8 februarie nu vor dispărea veșnicele situații complicate de care tot ai parte. Vei avea multe idei și o altă perspectivă în data de 3 februarie. În ziua de 8 februarie, la amiază, se arată conflicte furtunoase.

Rac

În săptămâna 2-8 februarie , relațiile cu partenerul cam scârțâie. Vei întrerupe niște evenimente și vei amâna întâlniri. În ziua de 6 februarie, pe după-amiază, vei fi extrem de optimist, lucru care îți va aduce numai evenimente bune. Racii sunt extrem de ambiționși la final de săptămâna. Aceștia sunt puternici și vor să se afirme. Vor numai victorie!

Leu

Atitudine flexibilă în negocierile pe bani și servicii cuvenite. Din 8 februarie, după ora 16:34, schimbări ale unui plan de viață sau posibilitatea ca Leii să adopte o formulă menită să-i scoată din anonimat, dacă sunt tineri, ori de afirmare rapidă, dacă sunt maturi. Punere în aplicare a unor proiecte ambițioase.

Fecioară

Viața sentimentală nu e de vis, e modestă și se arată că ai și unele ihibiții emoționale. Ești plin de toleranță, răbdare și îngăduință. Te ambalezi într-un mod exagerat în cursul zilei de 8 februarie. O să ai parte de câteva ipostaze surpriză în interes material.

Balanță

În data de 6 februarie, viața ta sentimentală va avea parte de o schimbare la 180 de grade. Ai parte de un moment al destabilizării din punct de vedere sentimental. Amplificarea ostilităților între nativi și eventualii rivali, dușmani declarați, competitori sau părți adverse într-un litigiu.

Scorpion

În data de 8 februarie, la orele 16:34, ai parte de o suprasolicitre la locul de muncă, ai sarcini o grămadă și ai evenimente care complică bunul mers al lucrurilor. Există tensiuni înre colegi, mulți nervi se vor vărsa la serviciu. Ești reticent și observi atent tot.

Săgetător

Din 8 februarie, după ora 16:34, vârtej afectiv, implicări sentimentale, aventuri, dorința de a face sport sau de a avea satisfacții personale prin practicarea acelor activități care le pun în valoare calitățile, nivelul de pregătire sau de performanță într-un domeniu; sportul, de exemplu.

Capricorn

În cursul zilelor de 2 și 3 februarie o să ai parte de stres extrem de mult. Pe 3 februarie vei avea o surpriză materială, iar pe 8 februarie te vei confrunta cu ambii părinți. Veți purta dialoguri foarte aspre. Nu vă înțelegeți deloc punctul de vedere.

Vărsător

Vărsătorii nu au chef deloc de muncă. Vei avea trăiri deosebite în cursul zilei de 4 februarie. Primești un val energetic plin de negativitate. Moment dezinhibat, debordant, nesupravegheat, deranjant pentru cei din jur sau chiar conflictual.

Pești

Peștii au diverse reticențe și nemulțumiri dintr-o vreme trecută. „de la om la om’, îi va destabiliza, de unde și o explicabilă tendință a lor de a se apăra sau proteja prin fuga de realitate’.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×