Horoscop zilnic: vineri, 1 februarie 2019. O surpriză neplăcută!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
31/01/2019, 17:27
Horoscop zilnic: vineri, 1 februarie 2019. O surpriză neplăcută!
Horoscop zilnic, vineri, 1 februarie 2019

Conform horoscopului zilnic, vineri, 1 februarie 2019, astrele previn o zodie că va avea parte de o surpriză neplăcută. O alta are nevoie de ceva odihnă, dat fiinda faptul că a avut parte de o săptămână extrem de plină de evenimente care au secătuit-o de energie.

Printre zodiile vizate de astrologi, nativii zodiei Gemeni se vor simți, vineri, 1 februarie 2019, dezamăgiți, însă sentimentul de deziluzie poate trece repede dacă te focusezi pe altceva, în special pe un lucru care îți poate aduce puțină bucurie. Iar, cum astăzi nu este o zi  tocmai ușoară pentru majoritatea zodiilor, este bine ca toate să se înarmeze cu multă răbdare, diplomație, dacă se poate și pizitivism.

Așa arată horoscopul de azi, 1 februarie 2019

Astrele nu au anunțat o zi atât de bună, dar oricând o puteți face singuri, căci o plimbare în parc, un film văzut acasă, o masă bună, vă poate face să vă mai destindeți și să nu mai fiți atât de prinși de cotidian. În definitiv, aceste lucuri zilnice pe care le numim probleme, sunt doar situații.

Berbec

Horoscop zilnic: vineri, 1 februarie 2019. O surpriză neplăcută!
Nativii zodiei Berbec sunt epuizați

După o săptămână plină, care te-a epuiza, iar tu simți că nu mai ai vlagă deloc, este recomandat să te odihnești, astfel că nu e bine să-ți faci planuri mari pentru weekend.

Taur

Un moment îți poate strica toată ziua, așa cum li se întâmplă și nativilor zodiei Taur azi, 1 februarie 2019. De altfel, astrele anunță să te aștepți la o surpriză neplăcută, ce provine tocmai din cauza unui amănunt pe care, de regulă, nu-l bagi în seamă.

Gemeni

Vei fi puțin dezamăgit, însă nu din cauza unei situații, ci din cauza faptului că ai așteptări, iar acestea sunt prea mari.

Rac

Horoscop zilnic: vineri, 1 februarie 2019. O surpriză neplăcută!
Partenerul are alte planuri

Oamenii dragi ție organizează o ieșire în a doua parte a zilei, iar tu ești așteptat, doar că nu știi ce să faci pentru că partenerul de viață are alte planuri, care nu se potrivesc neam cu ale tale.

Leu

Ai ajuns la concluzia că to ceea ce știai despre un eveniment ce ar trebui să aibă loc în perioada următoare este greșit.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt cunoscuți pentru că le place să riște, dar astăzi nu este recomandat să facă asta. De preferat ar fi să iei o decizie după ce te consulți cu partenerul de viață.

Balanță

Horoscop zilnic: vineri, 1 februarie 2019. O surpriză neplăcută!
E recomandat ca nativii zodiei Berbec să se bazeze pe intuiție

Ești pus în fața unei situații neobișnuite și nu prea știi cum să reacționezi. E recomandat să te bazezi pe intuiție și să te adaptezi din mers.

Scorpion

Ceva te pune pe gânduri, iar, în același timp, te și face să intri în alertă, spunându-le și celorlalți ce crezi tu că se întâmplă. E bine să ai puțină răbdare și să nu dai zvonul mai departe.

Săgetător

Te simți foarte obosit psihic, lucru pe care încerci să-l ignozi toată ziua, căci ai multe activități de dus la capăt. Simți nevoia de o pauză, lucru care este și recomandat.

Capricorn

Horoscop zilnic: vineri, 1 februarie 2019. O surpriză neplăcută!
Capricornii au parte de schimbări

Se anunță câteva schimbări în viața ta, dar nu toate îți convin. Ai nevoie de timp pentru a anatiza situația, punctele slabe și cele forte, însă până la urmă vei observa că nu e chiar atât de rău totul pe cât părea.

Vărsător

Ești chitit pe a purta o discuție cu un membru diin familie care se opune constant. Crezi că ai lăsat prea mult numai tu garda jos, astfel că e momentul să iei atitudine.

Pești

Primești un sfat, doar că nu îl iei în seamă, însă, în urma lui, realizezi cât ai greșit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×