Mihai Voropchievici spune cum să-i înțelegi pe bărbați, în funcție de zodie. Cine sunt cei mai complicați din horoscop

Ana Chivu   
în Horoscop
27/01/2019, 12:45
Mihai Voropchievici spune cum să-i înțelegi pe bărbați, în funcție de zodie. Cine sunt cei mai complicați din horoscop
Mihai Voropchievici anunță zodiacul pentru bărbați și cum să ne purtăm cu ei în funcție de zodie!

Mihai Voropchievici a anunțat care sunt zodiile unde bărbații sunt mai sensibili sau care sunt nativii cu care trebuie să fim mai atenți decât de obicei. Acesta spune clar cine este mai complicat și cum să-i înțelegem în funcție de nativul lor și de toatele și emoțiile fiecăruia. Astrologul a spus totul într-un zodiac despre ei!

„Trebuie să ştii să perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie să fii echilibrat pentru a avea posibilitatea să examinezi cu calm şi limpezime. Trebuie să examinezi cu calm şi vedere clară pentru a ajunge la linişte, la încredere. Trebuie să fi obţinut liniştirea, încrederea, pentru a putea discerne esenţialul lucrurilor. Când se discerne esenţialul lucrurilor, se poate atinge scopul.”

Mihai Voropchievici, zodiac pentru bărbați: cum să-i înțelegi în funcție de zodie?

Mihai Voropchievici, zodiac pentru bărbați
Mihai Voropchievici, zodiac pentru bărbați

Berbec

Ei simt nevoia să fie lăudați și încurajați, au nevoie de libertate totală, nimic nu le poate fi interzis. Recunoașterea pe toate planurile.

Taur

Au nevoie de o oază de liniște, casa este locul lor de liniște. Sunt muncitori, dar și foarte materialiști și zgârciți. Totul se măsoară în bani! Are toane bune foarte rar. Interesul lor primează mereu.

Gemeni

Sunt mai complicați, ei sunt publicitari. Nu trebuie luat pe repede înainte, el trebuie să cântăreasă. Stau foarte mult pe gânduri și pierd oportunități din cauza asta.

Rac

Este previzibil, e foarte așezat, vrea stabilitate. Trebuie să-i dai multă atenție și simte nevoia să aibă ultimul cuvânt. Acesta vrea să i se răspundă la iubire, este tradiționalist. Adună pentru el, pentru ai lui, este foarte posesiv și strângător.

Leu

Este foarte sensibil, are o profunzime neașteptată în gândire, deși de multe ori nu arată. Analizează mult o situație, are nevoie de liniște cu gândurile lui. Are mai puține porniri emoționale.

Fecioară

Își schimbă nevoile în funcție de nevoi, cât de des este necesar. Simte nevoia de a fii apreciată, este pregnantă. Îi place să fie apreciat la adevărata valoarea.

Balanță

Trebuie să aibă dragoste, dacă nu are, este egal cu zero. Dacă îi place o femeie, se duce să o cucerească, nu o va cumpăra niciodată. Banii sunt pe planul doi.

Scorpion

O zodie foarte sensibilă, deși nu pare. Își ascund sentimentele pentru a nu profita altcineva de aceasta. Își trăiesc emoțiile în ei și sunt foarte buni manipulatori, nu știi niciodată ce gândește, ce vrea să facă și care este următorul pas. Dacă îi ești prieten bun și sincer, îți va rămâne alături pentru toată viața.

Săgetători

Sensibili, jumătate rațional, jumătate rațional. Îi atrage tot ce este elegant, tot ce este frumos, tot ce este necunoscut. Adoră să riște! Au perioade de pulsivitate.

Capricorn

Este muncitor, vrea să fie celebru. Niciodată un capriconr nu o să te fure, dar se gândește pe ascuns la combinații. Dacă vrei să-i superi trebuie să-i cheltui banii. Totul este muncit din greu de el.

Vărsător

Se vrea persoană adulată, vrea să fie alintat și răsfățat. Caută veșnic iubire și vrea să fie mereu înțeles.

Pești

Nu știu să fie tată de copil. Iubesc copiii pentru scurt timp, ei vor libertate. Vin și pleacă, lăsându-i pe seama mamei lor totul. Ar trebui să nu se mai sustragă de la tot. Fuge prea des de la locul faptelor sale și lasă totul pe altcineva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×