Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie. Luna e în tranzit prin Scorpion

Claudiu Surmei   
în Horoscop
25/01/2019, 15:06
Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie. Luna e în tranzit prin Scorpion GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru 26 ianuarie - 1 februarie

Astrologul Urania ne aduce previziunile din Horoscop pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie. În calea nativilor din Taur pot apărea în următoarea perioadă mai multe obstacole care îi împiedică să își finalizeze planurile, în timp ce femeile din Rac vor fi hipersensibile, hiperreactive și lacrimogene.

Gemenii vor avea o predispoziție spre escapadele sentimentale și tendința de a juca teatru în viața reală. Pot apărea probleme de sănătate legate de gripă sau răceală, așa că trebuie să fie foarte atenți în următoarea perioadă. Luna este în tranzit prin semul zodiacal al Scorpionilor, care pot întreprinde acțiuni în instanță pentru recuperarea unor sume de bani.

Urania vă prezintă Horoscopul pentru 26 ianuarie - 1 februarie
Urania vă prezintă Horoscopul pentru 26 ianuarie – 1 februarie

Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie

Urania vine cu previziunile pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019, pentru toate cele 12 zodii ale Horoscopului. Astrologul oferă sfaturi și anunță ce urmează să se întâmple în viețile nativilor în următoarea perioadă.

Berbec

Berbecii încep cu discuții aprinse și provocări verbale, apoi poate apărea sentimentul trădării, în condițiile în care un proiect care trebuia să le aducă un beneficiu întârzie să se materializeze. Este posibil să se afirme pe plan profesional. „Se va menţine activă, întreaga săptămână, tendinţa spre autoritarism, decizii rapide, implicări active, spirit tranşant. Berbecii vor fi plini de energie, încredere, determinare şi în stare de o mobilizare interioară rapidă.”

Taur

Între 26 și 27 ianuarie nu vor fi momente prielnice pentru cooperare. Pot apărea momente de tensiune cu cei cu care Taurii se află deja în conflict: dușmănie, rivalitate, proces, anchetă. „Posibilă evoluţie favorabilă în cazul dezbaterilor succesorale sau a partajelor. Uriaşă protecţie a nativilor în eventualitatea unor pericole pentru corpul fizic (boli, accidente).” În calea nativilor din Taur pot apărea ulterior obstacole care îi împiedică să își finalizeze planurile.

Gemeni

Apare disponibilitatea spre escapade sentimentale și tentația de a juca teatru în viața reală. Gemenii pot suferi infecţii, răceli, gripă, sinuzită, infecţie urinară, renală, genitală: disfuncţii endocrine accentuate de frig şi de regimul restrâns al luminii diurne. Nu vor găsi disponibilitate spre dialog și înțelegere.

Rac

Femeile din Rac vor fi hipersensibile, hiperreactive și lacrimogene. Între 29 ianuarie și 1 februarie vor fi momente bune pentru relațiile de la locul de muncă. Unii raci pot avea câștig de cauză într-un demers revendicativ, iar starea de sănătate a celor care au avut de suferit în ultima perioadă se va ameliora.

Leu

Pot apărea îngrijorări în legătură cu situația unei rude. Persoanele care practică sportul pot cunoaște satisfacții pe acest plan, iar unii dintre nativi ar putea să conceapă sau să nască un copil. Din 1 februiarie este posibil să depună mai mult efort la locul de muncă. Mare atenție! Stresul s-ar putea să vă afecteze.

Fecioară

„Posibile surprize oferite de evenimentele care se petrec la locul de muncă, cu impact asupra nivelului salarial, ori de relaţiile contractuale ce presupun plata în regim special a activităţii depuse de către nativi.” După 29 ianuarie, fecioarele trebuie să fie atente în piețe și magazine, s-ar putea să fie păcălite sau furate. Din 1 februarie, unii nativi pot să fie rezervaţi faţă de persoanele cu care au o legătură afectivă.

Balanță

Pot apărea nemulțumiri sau îngrijorări financiare, dar găsiți mici artificii pentru a ieși din dificultate. Puteți participa la concursuri sau probe în urma cărora să obțineți un atestat, iar deplasările de scurtă durată sau pe distanțe mici se vor dovedi profitabile. Din 1 februarie, sarcinile din bucătărie vă ocupă mai tot timpul.

Scorpion

„Între 27 ianuarie, după ora 9:31, şi 29 ianuarie după-amiaza, etapă favorabilă prin contribuţia esenţială a Lunii în tranzit prin semnul lor zodiacal, care le va accentua calităţile şi disponibilităţile necesare unui efort susţinut de menţinere într-o bună formă fizică şi psihică.” Scorpionii se pot gândi la o acțiune în instanță, mai ales dacă e vorba despre recuperarea unor sume de bani.

Săgetător

Săgetătorii vor lua în calcul o schimbare de atitudine față de persoanele care îi enervează, nu pentru că vor să se împace, ci pentru că nu vor să se coboare la nivelul lor. Imunitatea ar putea să le scadă, iar din 1 februarie pot apărea îngrijorări în ceea ce privește partea financiară.

Capricorn

„Între 27 ianuarie, după ora 9:31, şi 29 ianuarie după-amiaza, rezervă faţă de ideile, sugestiile, sfaturile, îndemnurile sau ofertele venite din partea unor persoane apropiate sau chiar din partea unor prieteni de cursă lungă.” Pot apărea situații conflictuale cu părinții.

Vărsător

Vor fi inspirați și îndrăzneți și vor beneficia de o mare capacitate de asimilare a informaţiilor şi sugestiilor cu care se confruntă. Pot apărea neplăceri organice sau provocate de afecțiuni cronice., dar și neplăceri cărora nativii vor avea tendința să le răspundă brutal.

Pești

„Între 26 şi 27 ianuarie dimineaţa, recalibrări interioare cu privire la un bun, un avantaj, ce ar putea să le fie acordat sau ar trebui să le revină. Unii îşi vor asuma postura de purtător de cuvânt a unui interes general şi înscrierea într-un parcurs public de activitate cu rigorile, dificultăţile şi pericolele ce decurg firesc din acest rol.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×