Horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Racul este foarte creativ

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
17/10/2019, 20:03
Horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Racul este foarte creativ GALERIE FOTO
Horoscopul pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Sursa foto: elle.ro

FANATIK vă aduce horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Multe dintre zodii vor avea parte de momente plăcute acasă, dar și la locul de muncă. Racul este foarte creativ în toate domeniile, însă Săgetătorul parcă nu mai găsește motive de bucurie.

Berbec

Nativul Berbec este romantic, în perioada 21 – 27 octombrie. Relația cu persoana iubită este la cote maxime. Vă înțelegeți foarte bine și vă place să vă faceți cadouri. La locul de muncă vă merge bine și sunteți din ce în ce mai apreciat

Taur

Nativul Taur este plin de energie. Trebuie să profiți de acest moment pentru a face o mulțime de activități pe care le-ai tot amânat. În plus, lucrurile încep să meargă în direcția dorită pe plan profesional, deoarece șefii sunt foarte mulțumiți de activitatea ta.

Horoscopul pentru săptămâna 21 - 27 octombrie
Horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 octombrie. Sursa foto: dcnews.ro

Gemeni

Gândirea pozitivă de care dai dovadă se combină cu romantismul caracteristic și, astfel, găsești rețeta unei săptămâni foarte bune. Ai parte de productivitate la locul de muncă, reușești să acumulezi informații, dar ai parte și de momente de intimitate de calitate alături de partenerul de cuplu.

Rac

Nativul Rac este foarte creativ în această perioadă, în toate domeniile. La locul de muncă găsește noi modalități de a rezolva proiectele în care este implicat, dar descoperă și o nouă sursă de venit. În plus, va găsi un nou restaurant unde să-și scoată partenerul de viață.

Leu

Începi să te gândești mai serios la viitor și la carieră. Muncești mai mult decât în mod normal în această săptămână, însă reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să petreci timp și alături de persoanele importante din viața ta.

Fecioară

Fecioara ăși recapătă încrederea în sine, în această perioadă. Va reuși să se mobilizeze foarte bine și să ducă la final proiecte la care se chinuie de săptămâni întregi. În plus, te vei alege cu noi prieteni.

Balanță

Nativul Balanță își consolidează relația, în această perioadă, dacă are una. Dacă nu, are șanse reale să întâlnească o persoană specială, care să-i împărtășască pasiunile. La locul de muncă este posibil să primești un bonus.

Scorpion

Nativul Scorpion nu mai faci compromisuri și muncești din greu pentru lucrurile pe care și le dorește. Are țeluri înalte și va face tot ce-i stă în putere să le atingă. Acasă, situația este liniștită iar cei dragi te ajută să-ți atingi obiectivele.

Săgetător

Nativul Săgetător tinde să se izoleze. Vrea să petreacă mai mult timp de unul singur, pentru a se putea concentra pe relaxare și pe regăsire. Vrea să se gândească exact la următorii pași, deoarece este convins să-și schimbe meseria.

Capricorn

Regăsești vechi prieteni, cu care nu te-ai mai văzut de ceva vreme. Recuperați toate momentele pe care le-ați petrecut separați și vă bucurați că încă reușiți să vă situați pe aceeași lungime de undă. Se anunță o săptămână a amintirilor plăvute.

Vărsător

Vărsătorul are timp să le facă pe toate. Își organizează timpul perfect, așa că se împarte între muncă și casă perfect, dar ajunge să se ocupe și de pasiunile sale. Surprinde-ți partenerul de viață cu o ieșire neașteptată în oraș.

Pești

Săptămâna aceasta vei ieși din rutină. Ești plictisit și ai face orice să schimbi ceva. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit deoarece în această perioadă îți faci timp pentru adevărata ta pasiune. Vei găsi și alte persoane care au aceleași pasiuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×