Horoscop zilnic vineri, 18 octombrie 2019. Scorpionii sunt înconjurați de oameni minunați

Dan Suta   
în Horoscop
17/10/2019, 14:56
Horoscop zilnic vineri, 18 octombrie 2019. Scorpionii sunt înconjurați de oameni minunați
Horoscop 18 octombrie 2019. Sursa foto: New York Post

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de vineri, 18 octombrie 2019, Scorpionii vor fi înconjurați de persoanele potrivite și vor fi încurajate în diferite demersuri personale. Este o zi specială din toate punctele de vedere și pentru Săgetători.

Horoscop 18 octombrie pentru Berbec

Berbecii trec printr-o etapă a redescoperirii sinelui, în care vor afla lucrurile pe care trebuie să le perfecționeze, pe care trebuie să le repare ca să se înțeleagă mai bine cu cei din jur.

Taur

Taurii se poartă ca niște părinți protectori cu cei din jur. Au o atitudine pacifistă și binevoitoare, iar asta le va aduce multe avantaje.

Gemeni

Gemenii trec prin tot felul de etape care mai de care mai complicate din punct de vedere emoțional. Vor avea nevoie de niște sfaturi importante pentru a trece peste toate obstacolele.

horoscop 18 octombrie 2019
Astrele au vești extraordinare pentru multe zodii. Sursa foto: Undark

Horoscop 18 octombrie pentru Rac

Racii descoperă niște lucruri interesante despre persoanele apropiate și devin fascinați. Sunt niște fini observatori ai oamenilor, adevărați psihologi.

Leu

Leii au parte de o zi de vineri extrem de interesantă din punct de vedere profesional. Vor primi o serie de oferte pe care ar fi bine să le cântărească atent.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia de relaxare, de detașare de tot vacarmul din jur. Se refugiază în lectură și le este foarte bine.

Horoscop 18 octombrie pentru Balanță

Balanțele dau de oamenii potriviți la momentul potrivit. Este ziua în care întâlnesc oameni minunați, acele persoane providențiale de care aveau atâta nevoie!

Scorpion

Scorpionii se înconjoară de persoane care îi ajută să fie mai determinați să facă alegerile care le pot marca definitiv cariera. Vine o perioadă excelentă în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii ajung la tot felul de concluzii destul de neplăcute cu privire la felul în care ar trebui să interacționeze cu persoanele apropiate.

Capricorn

Capricornii pun umărul la munca în echipă și sunt de mare ajutor pentru colectiv. Se implică în toate problemele care nu pot fi rezolvate fără mintea lor ageră.

Vărsător

Vărsătorii sunt pe cai mari și profită din plin de asta. Au parte de o zi care scoate în evidență calitățile lor.

Horoscop 18 octombrie pentru Pești

Peștii renunță la anumite lucruri de dragul persoanei iubite. Fac niște compromisuri pentru a evita discuții aprinse pe viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×