Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2019. Ce îi așteaptă pe Șobolani

Ana Chivu   
în Horoscop
16/03/2019, 16:49
Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2019. Ce îi așteaptă pe Șobolani GALERIE FOTO
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie! Ce arată pentru șobolani?

Iată ce indică horosopul chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2019. Din păcate, nu se anunță vești prea bune pentru șobolani dacă nu se vor baza mai mult pe intuiția lor, iar tigrii sunt sfătuiți să nu mai amâne atât de multe lucrurile importante. Zodiacul chinezesc există de mii și mii de ani, iar cele 12 animale din acesta au similitudini între cele 12 semne ale zodiacului european. Iată interpretările asiatice ale semnului tău!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie: Tigrii trebuie să nu mai amâne

Zodiacul chinezesc arată ce evoluție au cele 12 semne care sunt echivalentul celor 12 nativi ale horoscopului european. Motto-ul pentru anul 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie! Ce arată pentru șobolani?
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie! Ce arată pentru șobolani?

Șobolan

Ascultă și de gândurile tale în săptămâna 18-24 martie. Acestea ar putea fi chiar foarte folositoare. De asemenea, se arată că există unii oameni care au nevoie de un tratament altfel.

Bivol

„Nu-ți băga nasul unde nu îți fierbe oala.” Îți va merge totul mult mai ușor dacă vei fi punctual în săptămâna 18-24 martie.

Tigru

După mijlocul săptămânii 18-24 martie trebuie să fii focusat pe mambrii familiei tale.

Iepure

În această săptămâna, acceptă invitațiile care apar, indiferent dacă nu-ți sună chiar atât de bine. Vei avea parte de un weekend în care vei avea parte de discuții folositoare.

Dragon

Săptămâna 18-24 martie aduce niște schimbări. Totul va funcționa foarte bine, iar după mijlocul săptămânii, va fi timpul să îți pui viața socială sau romantică pe online.

Șarpe

În perioada 18-24 martie, vei primi șansa să deschizi un nou capitol în viața ta. Ceva foart important te așteaptă.

Cal

Va trebui să îți urmezi în sătpămâna 1804 martie intuiția. Aceasta te va ajuta enorm! Nu te reține dacă ai nevoie de comunicat ceva.

Oaie/Capră

Gândește bine înainte să acționezi și nu face promisiuni pe care nu le vei putea ține vreodată. Ai parte de o săptămână excelentă.

Maimuță

Tradițiile și obiceiurile din această săptămâna 18-24 martie te pot liniști extrem de tare. Te simți bine în sânul famiei și al prietenilor.

Cocoș

Nu ar trebui să permiți cuiva să se lege de obligațiile tale. De asemenea, se anunță că ești în stare să întărești comunicarea cu familia.

Câine

În această săptămâna dintre 18-24 martie trebuie neapărat să-ți stabilești prioritățile. Eforturile tale trebuie să se vadă, mai ales că ai lucrat enorm să ajungi unde ești.

Mistreț

La muncă este mai bine să îi lași pe oameni cu întrebările lor. Nu îți va aduce nimic bun dacă îți vei dezvălui tainele sau obiceiurile. După mijlocul săptămânii de 18-24 martie trebuie să fii mai atent la detalii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×