Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 15-17 martie. Nativii din Cal primesc vești proaste

Alexandra Chivu   
în Horoscop
14/03/2019, 17:12
Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 15-17 martie. Nativii din Cal primesc vești proaste GALERIE FOTO
Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 15-17 martie

Potrivit horoscopului Chinezesc pentru weekendul 15-17 martie 2019, unele semne zodiacale se vor relaxa, pe când altele au parte de lucruri care îi vor nemulțumi și le va pune pe gânduri. Dat fiind faptul că este anul Mistrețului, cel care și închide zodiacul, acest an poate însemna regimuri noi de guvernare, renaștere, dragoste aprinsă, suferință trăită la maximum, adică implicare la un alt nivel în tot ceea ce apare în viața voastră.

Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 15-17 martie 2019

De aceea, în acest an, fiecare dintre noi trebuie să fie extrem de precaut, căci cu atâta implicare la bord, este posibil să o luam razna. Avem tendința de a ne cheltui banii fără scop, suntem tentați să facem acte de caritate, avem încredere oartă în nimeni, însă partea bună este că ne vom face ușor prieteni și nu vom avea nicio problemă în a fi acceptați într-un colectiv.

Zodiacul Chinezesc pentru weekendul 15-17 martie. Nativii din Cal primesc vești proaste
Nativii din Cal primesc vești proaste

Șobolan

Energiile celeste, cât și cele pământești emană în favoarea ta în acest weekend, ceea ce-ți permite să progresezi în domeni și să ai parte și de liniște.

Bivol

E recomandat să ai o rezervă de putere pe undeva, căci vei avea mare nevoie de ea în acest weekend. În ultima vreme ai lucrat continuu, ceea ce te-a lăsat fără vlagă pe weekend. Încearcă să te relaxezi, pentru a o putea lua de la capăt curând.

Tigru

Gândește cu mare atenție înainte de a lua o decizie. Ai un program haotic care ți-a luat lipezimea din minte și te-a făcut cam repezit.

Iepure

Dacă vrei ca în acest weekend să îți impui punctul de vedere, fie că ești la muncă sau acasă, e bine să faci asta cu puțină diplomație și, în special, cu voie bună.

Dragon

Este momentul oportun pentru a face un pas înainte, fie că este vorba despre propriile interese, fie despre carieră. Este posibil să rămâi dezamăgit în urma unor acțiuni din acest weekend.

Șarpe

E timpul să iei o pauză! Chiar dacă poate fi vorba doar despre câteva ore, chiar dacă este vorba doar despre o plimbare, e nevoie urgentă de așa ceva.

Cal

Gesturile mici fac diferența. Ei bine, tot din cauza gesturilor mici întâmpinați probleme pe partea sentimentală. Chiar dacă nativii aflați sub acest semn zodiacal sunt romantici, în ultima vreme au tras chiulul, lucru observat de cel de lângă.

Capră/Oaie

Vă planificați o ieșire pe care o așteptați de atât de mult timp, încât parcă nu vă vine să credeți că în sfârșit se întâmplă.

Maimuță

Pare că ceva este împotriva voastră. Dar, dacă te menții în flux și îți faci propria magie a vieții, vei reveni rapid la programul tău.

Cocoș

E recomandat să re organizezi în acest weekend. Nu mai ai de ceva vreme un program, ceea ce înseamnă haos total în viața ta. De asemenea, e bine să îți faci și o listă de priorități pentru a-ți fi mai simplu.

Câine

Uremază-ți instinctele și intuiția, îndeosebi când vine vorba despre sentimente. În plus, recomandat este și să acționezi cu mai mult curaj, căci timiditatea te poate ține mult în spate în toate segmentele.

Mistreț

În acest weekend, dat fiind faptul că ai parte de puțină odihnă, după o perioadă în care poate ai uitat de aces cuvânt, gândurile îți fug departe, auzi voci din trecut, iar amintirile te bântuie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×