Anul Porcului de Pământ, 2019. Cine va avea mulţi bani, conform Zodiacului Chinezesc

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/02/2019, 20:16
Anul Porcului de Pământ, 2019. Cine va avea mulţi bani, conform Zodiacului Chinezesc GALERIE FOTO
Anul Porcului de Pamant 2019 isi intra in drepturi pe 5 februarie

Anul Porcului de Pământ își intră în drepturi absolute, începând cu data de 5 februarie 2019! Mistrețul este ultima zodie din horoscopul chinezesc. Astfel, se încheie un ciclu, iar finalul este unul în forță. Toate zodiile vor avea parte de un an bun, spornic, potrivit astrologilor chinezi.

Anul 2019 pune accentul pe stabilitatea financiară dobândită însă prin eforturi considerabile. Cine va munci, va avea și bani și prosperitate. Astrologii spun că vom avea bani doar prin muncă asiduă și nu prin venituri nemeritate. De asemenea, zodiacul chinezesc anunță câștiguri semnificative, direct proporționale cu eforturile depuse în acest sens.

Anul Porcului de Pământ 2019 vine cu belșug pentru toate zodiile

Cu toții vrem stabilitate financiară, însă în 2019 trebuie să muncim mai mult pentru asta. Astrologii chinezi spun însă să nu cădem în cealaltă extremă! Așa că nu trebuie să exagerăm cu gândul la un câștig mai mare, deoarece acesta nu va veni.

Veniturile din proiectele individuale se vor obține destul de greu, de aceea este foarte important să nu forțați lucrurile, căci acestea trebuie să urmeze o cale firească, pentru ca, în cele din urmă, să vă puteți bucura de câștigul financiar mult așteptat.

Anul Porcului de Pamant 2019 aduce bunastare

În Anul Porcului de Pământ 2019 nu se fac economii, ci se satisfac micile plăceri

Anul Mistrețului de Pământ este un an al economiilor și al previziunii financiare. Cumpătarea trebuie să fie cuvântul de ordine în acest an. Aveți grijă la excesele de ordin financiar, la cheltuielile de anvergură și la investițiile pe termen lung! Anul acesta trebuie să ne realizăm plăcerile personale, dar nu trebuie să exagerăm. Mai mult, se pare că nici nu vom reuși să economisim bani, dar ne vom putea face poftele cu resursele pe care le vom avea.

Fără împrumuturi în Anul Porcului de Pământ 2019

Astrologii chinezi spun că anul 2019 nu este unul propice pentru împorumuturi, mai ales pe termen foarte lung. Este posibil ca împrumutul respectiv să atârne ca o piatră de moară de economiile noastre pentru mulți ani la rând. Porcul de Pământ este un animal mare, care deranjează lucrurile atunci când trece el. Așadar, unele aspecte din viața dumneavoastră vor fi răscolite. S-ar putea să vedeți exact care vă sunt prietenii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×