Horoscop Mihai Voropchievici despre zodiacul chinezesc! Anul Porcului de Pământ aduce bunăstare, dar nu pentru toată lumea! Cine trebuie să aibă grijă!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/02/2019, 19:43
Horoscop Mihai Voropchievici despre zodiacul chinezesc! Anul Porcului de Pământ aduce bunăstare, dar nu pentru toată lumea! Cine trebuie să aibă grijă!
Horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchivici aduce vesti bune

Anul Porcului de Pământ este a 12 a zodie din zodiacul chinezesc. Potrivit lui Mihai  Voropchievici, Mistretul răstoarnă lucrurile. ”Când zici mistreț, zici animal puternic, care poate rezolva unele probleme. Anul acesta, se va face o analiză a celor 11 ani. Anul Mistrețului aduce tuturor abundență, o stare de bine. Apare acea relaxare a bugetului, mai ales.

Anul acesta, toate zodiile trebuie să0și folosească banii pentru plăcerile lor, nu pentru a economisi. Cheltuielile însă trebuie să fie ponderate! Anul Mistrețului nu acceptă decât lucrurile pozitive. Gică Contra va rămâne sigur, cu părerile lui. Este timpul să cernem și prieteniile. Să vedem care ne este prieten și care nu”, potrivit astrologului Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici despre zodiacul chinezesc! Ce zodie are de suferit

Șobolanul

Trebuie să-și plătească toate datoriile. În carieră, succesul va fi obținut, dar cu greu. Superiorii te vor aprecia, deoarece vei face față tuturor sarcinilor primite. La sănătate, lipsă de energie. Încearcă sa echilibrezi consumul de enrgie fizică cu cea mentală. Per total, este un an prosper.

Bivol

Relația de iubire se îmbunătățește. Cei care vor copii, anul acesta vor avea, iar cei singuri își vor găsi sufletul pereche. Este anul în care îți întărești legăturile familiale, dar vei fi independent. La bani, vei primi sume în plus, însă prin efort constant. Unii vor putea primi chiar și o moștenire. Mentalul pozitiv te va ajuta să faci bani, iar cariera se dezvoltă numai prin răbdare, printr-un ritm susținut. Atenție la dietă!

Horoscopul chinezesc, în Anul Porcului de Pământ

Tigru

Viața sentimentală va fi dusă la extremă. Ori își vor înnebuni partenerii cu ideile lor din dormitor, ori il va neglija. Este însă un an bun pentru economii. În carieră, munca îi va fi apreciată de șefi. Tigrul va avea o energie scăzută la început de an, dar își va reveni. Trebuie să cazi de acord cu ceilalți.

Iepure

Relația amoroasă este stabilă, iar cei singuri vor găsi dragostea unde nu se așteaptă. Anul nou vine cu noi aventuri pentru Iepure. legat de bani, este ușor stabil în prima parte a anului, apoi trebuie sa plătească datoriile mai vechi. Sănătatea este bună, dar trebuie să mănânci mai eco.

Dragonul

În dragoste primește noi impulsuri. Poate apărea un copil, iar celibatarii trebuie să caute în jurul lor doar oportunitățile! Fiți cât mai naturali! În carieră nu sunt schimbări mari. Trebuie să te concentrezi pe încărcarea bateriilor! Dragonii mai tineri, trebuie să învețe! Trebuie să elimini stresul și ar trebui să faci niște analize. În 2019, vorba dulce mult aduce.

Șarpe

Multa armonie, pasiune în dragoste, dar trebuie mai puțină impulsivitate! Ascultă și de sfatul alora. Vor apărea turbulențe financiare, la început de an, dar situația se reglează ușor în luna iulie. Nu arunca banii pe nimicuri, ci achită-ți restanțele! Pe carieră, fii determinat. Sănătatea este mulțumitoare.

Calul

Dragostea este la cote înalte, dar trebuie să fii atent la relația cu rudele. Trebuie să dai dovadă de reconciliere. vei avea bani suficienți să-ți plătești datoriile și poate puțin în plus. Anul acesta, comunicarea este cheia! Rezultatele vor fi mai bune, dacă vei comunica mai mult. Sănătatea este bună, dar se poate îmbunătăți!

Maimuța

În dragoste apar provocări în primăvară. Mai ales doamnele, aleg să-și agite partenerii, apoi încearcă să repare lucrurile. Cei singuri își găsesc perechea printre prieteni! An bun de investiții în cămin! trebuie să nu rămâi dator anul acesta, deoarece vei rămâne dator șapte ani! Sănătatea este bună, dar trebuie să facă mișcare!

Cocoșul

Ai liniște în dragoste, fără conflicte. Există șansa apariției unui copil. Au mici cheltuieli, însă conturile cresc ușor, dar sigur. La serviciu muncești din greu și trebuie să menții ritmul, pentru a fi apreciat la fel de mult. Sănătatea este una bună, dar trebuie să monitorizezi atent starea de sănătate. Cocoșul trebuie să se organizeze mai bine!

Câine

În dragoste apar mici furtuni în luna mai și iunie. Nu trebuie să iei decizii majore în cuplu! Nu trebuie să împrumuți bani, nu trebuie să fii risipitor! În carieră, încrederea în tine îți face mult bine. Sănătatea este una precară, deci trebuie să ai grijă. Fă mai mulot sport și concentrează-te pe tine!

Porcul

În dragoste este bine. Apar situații favorabile pentru celibatari, dar nu trebuie să te aventurezi prea repede cu persoane puțin cunoscute. Apar cheltuieli neprevăzute, dar vei face față. Îți vor rămâne bani chiar și pentru investiții. În carieră apar schimbări. Unii avansează, alții își schimbă domeniul de muncă!

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×